Secuuss Merhaba kızlar 😇 hamile olduğumu yeni öğrendim 4 haftalık şu an inşallah hayırlısıyla kucağıma alırım🙏 Size sormak istediğim dikkat ettiğiniz şeyler nelerdir mesela ben öğrendiğimden beri ev işi vs yapmaya korkuyorum. Tedirginim sürekli birde hafif kasık ve bel ağrım var ve akıntımda var sizde de oluyor mu böyle şeyler ?
Hamileyim-mutluyum Secuuss Canım benim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin bebişlerimiz ben de 12 haftalık hamileyim çok normak karın kasık ağrısı ağır kaldırma bir de parmak ucuna yükselip biryerlere uzanma ben zaten mide bulantısı ve halsizlikten sürekli yatıyordum 😂
Yetgineslihan Secuuss ma Secuuss merhaba bende yeni öğrendim salı günü doktor kontrolüm var. Maydanoz tüketmemem söylendi. Birde çay ve kahveyi minimum a indirdim 😍
Nergis977 Secuuss bende daha yeni 8.haftaya girdim.Şu an için hiç bir sıkıntım yok sadece yediklerim gaz yapıyor.tavsiyem yediğine içtiğine dikkat et. Öyle olursa rahat edersin. Mesela kahve çay tercih etme bol bol protein ye süt yoğurt mutlaka al. Meyve ye. Gerekli vitaminleri alırsan hem sen hem bebek rahat edersin :)
Secuuss Hamileyim-mutluyum amiin canım inşallah seninde hayırlı uğurlu olsun 😇😇 benim daha bulantılarım başlamadı 🙈 perşembe günü doktora gideceğim bakalım görebiliriz inşallah
Beyza070707 Secuuss hayırlı uğurlu olsun inşallah bende 5 haftalık hamileyim nasipse bende perşembe günü ilk kontrole gideceğim ikimizde hayırlı haberler alalım inşallah 😍❤️
Hardcandy Yediklerinize cok dikkat edin, midye, ton baligi cay kahve sucuk salam sarkuteri vs yok artik, bol protein ve bol vitamin ve gunde 3 lt kdr su
Secuuss Yetgineslihan Yaaa hayırlı uğurlu olsun sizede inşallah güzel bir süreç geçiririz 😇😇 kontrolden sonra bizlede paylaşın bende perşembe gideceğim
Secuuss Beyza070707 teşekkür ederim sizede hayırlı uğurlu olsun canım 😍😍 bende perşembe gideceğim doktor çıkışı paylaşalım bilgileri 🙈
Yetgineslihan Secuuss kontrole gittim kese oluşmuş 4+2 ymişiz haftaya çarşamba günü kalp atışını dinleriz dedi doktor kontrole gideceğim😍
Zeyyno_ Secuuss Normal günlük işlerini yapabilirsn cnm sadece ağır kaldırma kollarını bi yere uzatıp uzanmaya çalışma düzenli beslen yeterli ben hamileliğimi öğrendiğimden beri öyle yaptım şimdi 33+5 haftalığız🥰🧿🤲
Kuzucumm Secuuss hayırlı olsun canim sicak duş alma, bol bol dinlen. saglikla kucagimiza alırız inş bebeklerimizi
Yenigebe9 Secuuss doktora gitmek için çok erken. Kanama olmadığı sürece korkmayın, herseyi sakince yapabilirsiniz, hasta değil hamileyiz☺️
Leyla54 Hayırlı olsun rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.🤲🏻❤️Bende 6 haftamdayım yarın doktora gidicm baklm ne diyor:)