Aysnctl DilekAlkanat valla ben cuma günü doğum yaptim kullaniyorum cumadan beri bende onu düşünmüştüm ama uzun pedde kullansak oda pişirir diye düşündüm. Suana kadar bi rahatsizlik vermedi bana..
Seyda123 Aysnctl Canim dogumdan cikar cikarmaz onu mu kullaniyoruz yani dger pedlere yada hasta pedlerine ihtyac yok degilmi onu kullanirken bide depend kilot bez olarakmi geciyo adi
Aysnctl DilekAlkanat pişik olmamasi icin sık degistirmedede fayda olur diye düşünüyorum cok sicak havalarda..
DilekAlkanat Aysnctl sık degissek bile genital bolge hava almiyor ya dikisler falan nasl olur diye korkuyorum 😞
Oykubrkn Aysnctl merhaba Depend hastane çantadına kaç adet koydunuz acaba ben 3 adet koydum hastanede 1 gün için yeterli olur mu sizce?
Aysnctl meltemerdem Cuma günü doğum yaptim 1 paketi bitirdim. Kanama durumuma göre ikinci pakete gecicem şimdi.
Aysnctl DilekAlkanat Herhangi bir sorun yaratmayacagini soyledi. Sadece su ile temizlememi ve sık sık değistirmemi söyledi. Cok uzun süre degistirmediginde pisirir dedi.
Aysnctl Seyda123 Dogumdan cikarken hrmsireler hasta bezi koydular odaya geldigimde onu degistirip depend giydim. Evet depend kilot bez olarak gecio 🙂
Aysnctl Aysenaz Valla bende hem içten hemde dıştan dikiş var canim hic bir rahatsızlığını hissetmesim 5. Günümüz bugün hala kullaniyorum.