Senaaa1 pinar2210 bence şükret bu mide bulantısı yüzünden perişan anneler var bence:) 11.haftamıza gircez bizde çok şükür hiç yaşamadım her anne bir olmuyor belki de biz bu konuda şanslı olanlardanız🙈
pinar2210 Senaaa1 evet bakalim göreceğiz inşallah büyük bi sans vallahi ne güzel sizin bauagi gecmis o bulanti günleri inşallah da olmaz daha
A-F-B pinar2210 herkeste farklıdır ama 7 haftlık daha çok erken bence keyfini çıkarın bu günleri ararsınız ben 10. haftamda her yedigimi çıkartmaya baslamıstım 17. haftama kadar…. şuan şükür 20. haftam yani merak etmeyin herşey zamanında güzel olacak şeyler telaşa kapılmayın
pinar2210 A-F-B hmm evet doğru tabiki sanirim daha erken. Benim annemde xok çekmiş bilmiyorum bi bağlantısı var midir ama açıkçası bence bende de olur :(
sinembursa pinar2210 ya böle hamişlere o kadar özeniyorum ki kız ben 5.hfatadan beri kus kus bişi yiyemiyodum 10haftalığız daha yeni yeni bişiler yiyebiliyorum allah bozmasın inşallah yat kalk dua et maşallah 🧿
pinar2210 sinembursa saol xanim bakalim benimde sonra baslar belki belli olmaz:( gecmis olsun inşallah kısa sürede atlatirsiniz
aylh4467 7 haftalığım 1 haftadır çok kötü mide bulantısı hiç bir şey yiyemiyorum arada öğürme oluyor ama kusma yok sadece mide bulantısı çekiyorum iştahım kesildi
sultanacan pinar2210 kendini şanslı sayabilirsin bende 7 haftalık hamileyim 5.haftadan beri mide bulantsından kusmaktan bi halim 😫😫
pinar2210 Znurhalil hadi ya bayagi da sürmüş muhtemelen benim daha erken oldugu icin henuz bisey yok bakalim nasil olacak
pinar2210 Hamileyim-mutluyum hadi ya bayagi kötüymüş sizin demek ki cok koku hassasiyeti oldu :/ insallah olmsz daha. Benim daha erken sanirim bakalim göreceğiz artık
OzgeSahin2 pinar2210 bende senin gibiydim ilk haftalarim rahatti 12. haftada geldi sonra 15 gibi tamamen kayboldu
Nuray23 pinar2210 insallah olmaz canim. Cok kotu ve zor bi surec oluyor. Umarim sen yasamazsin bulanti ve kusmayi😊😊
Aylalalalong pinar2210 18. Haftamdayim karnım büyümeye başladığı için hamile olduğumu anlar oldum. Hatta bende başlarda senin gibi post açmıştım. Maşallah kızım beni hiç üzmedi ilk üç ay açlık hissi tatlı yeme istegi dışında pek bişey yaşamadım hatta unutuyordum bile zaman zaman 😊 bence tadını çıkar ben çok memnunum bu durumdan 🤗❤
pinar2210 Aylalalalong evet bakalım insallah benimde böyle devam eder ne güzel şanslısınız. Valla suan beni açlık hissi çok sinirimi bozuyor :( gecen gün ağladım sinirlerim bozuldu hep böyle mi olacak diye ama yavaşladı biraz 2 gun cok kotu gevti benim için
Aylalalalong pinar2210 hayır merak etme geçecek herkesin bünyesi farklı her hamilelik kişiye özel yaşanıyor kendi hamileligine odaklan hiç kafanı karıştırma. Ben öyle yapıyorum 😊
endobeybi pinar2210 ben de böyle bi post açmıştım sonra bir anda başladı. Şimdi klozetine başında yaşıyorum. Ağır bulantı ilaçları, hafta 3 gün serum yine de ayakta zor duruyorum. dua et olmasın, rahat bi hamilelik geçir inşallah 🙏🏻
Irmakkk01 pinar2210 banada o haftalarda sorarlardi yok gayet iyiyim derdim ki hemen haftasına 4.ayima kadar mide bulantısı çok kusmadim ama kusayim en azından bir sonrakine kadar daha rahat oluyorum derdim hep çok şükür geçti umarım yasmazsin ama olsun bebisler için herşeye değer ❣️🙏