Zaxra 10 gun oldu sezeryan olali bugun fark ettim yaramda su akmis bi baktim sag tarafdan azcik su geliyor 🥺🥺 korkuyorum , boyle durumu olan olmusmu ? Normalmi? Doktoruma sordum yarami baglamami onerdi ama ben yinede endis ediyorum
Selcanecrinn Zaxra duştan sonra iyi kuruttun mu canım kuru tut yoksa iltihap kapar akar demişti doktorum birde yapistirmami yoksa dikiş mi benimde 10 gün oldu sezeryan olalı
Zaxra Selcanecrinn benim dikis degil yapistirma kenarlarinda boyle siyaha benzer bisey var bilmiyorum nedir
Selcanecrinn Zaxra iltihap kaptırma bişey olmaz yani doktorum oylr demişti kuru tut hep aktıkça sil krem vermedi mi doktorun
Selcanecrinn Zaxra benimde yapıştırma dikiş değil siyahlık dediğin yara galiba çünkü benimde var incecik incecik kabuk bağlamış iyi oldukça düşüyor iyi oldun mu acin felan var mı
Selcanecrinn Zaxra benimde su geçirmez bant yapistiriyorlar ya bant gelen yerler aciyor neden anlamadım galiba şiş indikçe aciyor karnını sardin mi peki
Zaxra Selcanecrinn ben yarami acip dus aldim yani doktordan sormusdum dus ala bilirmiyim dige oda ala bilirsin demisti
Selcanecrinn Zaxra kaç gün sonra yaran açık duş aldın ben Perşembe günü sezeyan oldum Çarşamba günü su geçirmez bant taktılar o bant 1 hafta durdu duş aldım ama yaram kapalı kaldı 1 hafta çarşamba günü kontrolde açtı doktorum çarşambadan beri açık duşta alıyorum bir sorun olmadı çok şükür
Zaxra Selcanecrinn ben ilk 4gun sonra yaram kapali dus aldim , sonra nerdeyse 6 gunum felandi acik sekilde dus aldim