Kasım annesi olmayı beklerken , ekim annesi oldum😂 18 günlük olduk bile :) Gelelim doğuma ilk önce korkmayın doğumdan ki ben çok korkak birisi olmama rağmen çok rahattım iyi ki rahat davranmışım . doktoruma normal kontrole gittim kontrol sırasında suyumun çok azaldığını söyledi ve ben şok 😂 çünkü suyum gelmemişti hepte merak ederdim nasıl geliyo diye meğer benim su idrarla bitmiş , neyse iki güne sezeryana alırım ama bebekler başka hastaneye gider küvez den dolayı sen burda kalırsın diyince bende kanuni hastanesine gittim hemen acilden girdim hemen baktılar suyum geliyodu sondayı taktılarki hiççç acımadı ameliyathaneye götürdüler ve girdiğimde buz gibi bir yer bekliyordum öyle olmadı ben üşümedim çıkıncada üşümedim . Anestezi uzmanı geldi o kadar tatlı bir bayandı ki sohbet ederken hiç birşey anlamadım ve anında uyuşuyosun hiç birşey hissetmiyosun ve baktım kızım sonra oğlumu çıkardılar o kadar güzeldi ki ben direk nasıllar iyilermi küveze giricekmi 😔 Girmediler🙏 oğlum 1930 kızım 2100 doğdu o kadar güçlüler ki küveze girmediler 🙏 20 dakika falan sürdü ameliyatım ve beni ordan çıkartıp bi odaya getirdiler elektrkli sobanın yanına koydular 10 dakika beklettikten sonra odama çıktım ve bebeklerimi yanıma çıkardılar. Pis kanı çıkarma olayı var bide uyuşukken iki kere gelip üstden bastırdılar sıkıntı yoktu ama üçüncüye geldiğinde hemşire uyuşukluğum geçmişti o zaman canım yanmıştı ama hemencecik geçti . birazda ilk kalktığımda canım acımıştı ama oda hemen geçti bol bol yürüdüm iyi ki yürümüşüm yürüdükce iyileştim sanki . Şöyle düşünün gerçekten her acı geçici 😊 zaten yavrunuzu evladınızı görünce unutuyosunuz bütün acıları o kadar güzeller ki ❤ benden bu kadar kızlar herkese hayırlı kolay doğum nasip etsin Rabbim 🙏