Fatoana Hamileyim, hazır hissetmiyorum ama mutluyum. İlginç duygular. Sürekli uykum var böyle baygın gibiyim. Paylaşmak istedim :D çok ilginç bir şeymiş.
Kubra_6 Fatoana Ayyyy yerim seni ya 😂😂😂 darısı bizim başımıza canım benim, allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin 🤗
Fatoana Teşekkürler hepinize anneler :D son adet tarihim 5 Ekim. Ben daha kendim çocuk gibi deli doluyum bu çocuğa nasıl bakacuuk 😂
nazeninhanim Fatoana ben de öyleyim ya, hem bebeksiyim hem bebekli diyorum kendime. Nasıl bakıcam nasıl alışıcam derken 39. Haftaya geldim 😀 nasıl büyütücem derken asker edip evlendiririm herhalde
Fatoana Kan yarın vercem daha bu sabah öğrendim regl gecikince baktım sörpraayz beybi is kamink. Valla peki insan böyle zamanla anneleşiyor mu 😂 Biz daha işi idrak edemiyoruz ama meşşşelleh yiyip duruyom bayadır.
Zeyyakup Fatoana 1 aylık evliyim 4 haftalık hamile olduğum öğrendim ilk duyduğum bende senin gibiydim 22 yaşına daha 7 ekim girdim ama rabbim verdi sürpriz bebek diyoruz ultrason görünce garip oluyor insan ilk duyduğumda sevinemedim kabullenmem 2 haftam aldı ama şuan onu kaybetmek korkuyorum zamanla aran bir bağ olacak 🌸🌺💖🤰
Edizinannesii Fatoana aayy hadi hayirli olsun gözün aydın biz sonlara yaklaştık sen başlardasın hayırla kucağına al inşallah 🌺