Oya5620 Merhabalar 40+4 ve hala gelmek bilmeyen kızım cuma günü kontrole gittim doktorum suyumun ve bebeğin kalp atışları iyi olduğu için 41haftaya kadar bekliyelim yine sancım gelmeSe suni ile baslaticam dedi suni sancidan çok korkuyorum aslında sancidan ziyade o süreci baştan sona hastanede geçirmekten korkuyorum çünkü sancimi belli bı süre evde çekip öyle hastaneye gitmek istiyorum sürekli alttan muayene etmesinler diye suni sancidan sürekli alttan muayene olucak benim rahim agzim yukarda olduğu için çok canım yaniyo muayene esnasında çok stresliyim gerçekten napicam bilmiyorum yürüyus artı sguat yapıyorum bol bol ama yok sancım olmuyo benim gibi olanlar var mı ya da bı fikir verebilecek var mı😒
ecembugra53 Oya5620 canım bende aynıyım bol squat yapıyorum hurma yiyorum bende canm süreklş bebeğin durumu iyi olduğu için 41. Hadtaya kadar bekleyecez dedi olmazsa müdahale edicez dedi
-Aysenur- Oya5620 ayni bende sizin gibiyim suan 40+3 um ve hic bir belirtim yok persembe gunu suni sanci ile dogumu baslaticak doktorum bende hastanede gecirmek istemiyorum o sureci insallah persembeye kadar kendi sancim ile dogururum dogum baslamadan cati kontrlude yapmiyor doktorum umarim o kadar aci sanci cektikten sonra sezeryana donmem
gokcek07 Oya5620 40 dayım bende aynı şekilde beklemeye devam üstelik aylardır düzenli plates, squat, yoga, kumda yürüme, hurma herşeyi de yapıyorum ama işte kısmet, Allah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin ☺️
Oya5620 ecembugra53 evet benimde öyle ama ben çok tedirginim devlette doğumum olucak bide suni sancıdan korkuyorum çok ya😒
Oya5620 -Aysenur- devlette mı doğumun olucak canm ben kontrollerimi hep özelde yaptım ama doğumum devlette olck çatı muayenem 35 haftada yapmıştı benimkini normal doğum için uygun demisyi senin niye doğuma bırakmışlar ki acaba
ecembugra53 Oya5620 korkma KUZum bak Öner’i vericem sana bende alıcam suni sancı evde suan bol squat yap gevseme ve çömelme hareketi yap hurme ye bol hastaneye giderken sancıların başladığında Meryem ana otu al yanına sıcak duş al bol bol hastanede sancı geldiğinde çömel yatarak geçirme agrılarını bol hareket yap kotkma bol dua et unutma
-Aysenur- Oya5620 dogumu tetikliyormus o yuzden erken kontrl yapmiyor doktor ozele gidiyorum insallah bir avazda kurtuluruz😊
Oya5620 ecembugra53 ya çok tşk ederim önerilerini yapmaya calisicam inşallah rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimize sağ saglim bebeklerimizi kucağımıza alalım🤲
Oya5620 aysegulkaya bütçen el veriyorsa tabiki özel daha iyi her yönden ama durumun el vermiyorsa yapacak birsy yok canm rabbim büyüktür inşallah virusden yana korkmuyorum ben çünkü bizim burdaki bı devlet hastanesinde odalar küçük ama ayrı o yönden rahatım biraz