Asliylmz14 Merhaba anneler 😊 12+5 im. Yarın kontrolüm var. Sizce cinsiyet belli olur mu ? Siz ne zaman cinsiyetinizi öğrendiniz 🥰🥰###
Ayseozmenucar Asliylmz14 ben 12. De öğrenmıştım doktorum erken dedi ama ben ultrosana oturmadan tahmin olsa soylesenız dedim😅birde 3 kutu meysu kucuklerınden artı çıkolata yedım uyumasın gostersın diye
Sahraa Asliylmz14 12. Haftada yanılma oranı çok yüksek olur bence 3 4 hafta kadar daha bekleyin.. Ben net olarak 19. Haftada öğrenmiştim ama 12. Haftada doğru öğrenenlerde oluyo
Nezosikra Asliylmz14 ben tam 12+0 da öğrendim canım doktorun ve ultrason kalitesi iyiyse yanılmıyor bence kiza benziyor 1 de 80 kiz dedi suan 36 haftaligim ve degismedi yani insalalh sende net bi sekilde öğrenirsin
mavilibisey 12’de kız, 13’de erkek dendi. 15’te ne denir bakalım 😁 detaylıya kadar hiçbir şey almamaya kararlıyım.
Asliylmz14 mavilibisey 😂😂 komik olmuş. Bakalım bizimki ne alemde olacak 🥰🥰 Babamız kız bende erkek hissediyorum. Sonucu göreceğiz bakalım
paradise1509 23.haftadayız hala belli değil, 3.cocuğuma hamileyim), detaylı ultrasonu bekliyorum bende
paradise1509 Asliylmz14 canım bende boyle bişey beklemiyordum, ilk cocuğunuz 13 te, ikinciyide 14te tam oğrenmiştik ve hiç değişmedi