Linaninanesiii- Ayan__ Burda kişiye özel soru sormuyorsun, isteyen istediğini yazar. Ruh hastası gibi kalp atışına göre, kan değerine göre, ovulasyona göre erkek çocuk mu diyorsun. Psikolojik tedavi ol bence, acil!
Ayan__ Linaninanesiii- sen korsun qaliba ac forumlara bak cin rus takvimi bicaq makas takvimi ile cinsiyyet bilmek istiyorlar eylence icin mende kafama takilanlari arkadaslara soruyorum.ruh hastasi sensin acil bu kadar kin kuduretle sene doktor tafsiye ediyorum.!!!
Linaninanesiii- Ayan__ Seninle polemiğe girmek istemiyorum, cinsiyet ayrımı yapacak kadar yerin dibindesin. Allah sana akıl fikir versin!
Ayan__ Linaninanesiii- benle polimiye de giren davayada giren sensiz ay yazik ged isinle mawgul ol.Sen ne anlatsamda anlamayacaq yazik bir durumdasin!!
Linaninanesiii- Ayan__ Psikolojin mi bozuk senin hayatım?😂 Yorumu silip tekrar yorum yapıyorsun. Boş işler genel müdürü müsün?
Ayan__ Linaninanesiii- xestesen nesen sen ben bawqa ulkede yasiyiram ona gore de wi fi de sorun yasayiram.ged isinle mesgul ol da el cek ay medeniyyetsiz seviyyesiz nedi day
Ayan__ Linaninanesiii- bos islerin genel mudiri belli kim ben 2-3 gunden bir gorende yaziyorum 😂😂😂amma sen ele oturub burda benden mesaj bekliyorsun.😂😂ele soz de ki evvelce bir ozun inan.hasta ruhlu insan yapismiyorsun qopmuyorsun😂