SeldaSngl Artık böbreklerime vuruyor ağrısı uzun süre de geçmiyor. Ayağımda sürekli çorap içimde atlet, günde bir bardak muhakkak rezene de içiyorum ama nafile.. var mı başka bir çözümü olan bu gaz sancısından kurtulmak için ??
Elfynsmr SeldaSngl ayağımın altına sıcak su torbası bacaklarımada sıkıca battaniye sarıyorum öyle rahatladım ben
herhangibiri SeldaSngl açlık otu diye bir ot var canım bağırsakları hareketlendiriyor tuvalete rahat çıkmanı sağlıyor önce doktoruna sormalısın ama bir zararı var mı hamilelikte bilmiyorum. Gaz ve kabızlık problemine çözüm olacağına inanıyorum. Allah şifa versin.
SeldaSngl herhangibiri teşekkür ederim araştırıp doktora soracam umarım zararı yoktur kullanıl faydasını görürüm
Esmdrml Kuru bakliyatin hepsini,lahanayı, karişik ve tika basa yemeyi ve beyaz ekmegi keserseniz cok az yaşarsınız
Ayseozmenucar SeldaSngl sizde durum nedir bilmiyorum ama bende bır hafta boyunca yaşadım ayagıma çoraplar karnımı sarmalar sonra akıl ettım yeni bir kan hapına başlamıştım doktorun onerdıgı yorumlarda aynı belırtıler vardı bıraktım hapı 3 gün daha azalarak devam etti şimdi doktorum degışim yaptı hapta ve rahatım
SeldaSngl Ayseozmenucar kullandığım demir ve vitamin ilaçları var uzun zamandır. Ben ilk defa böyle oluyorum normalde rezene içince rahatlardım o da fayda etmiyor 😔
Sinemarslannnn SeldaSngl benim de ilk haftalar ciddi gaz ağrım oluyordu .Yürüyüş yapmak ve soda bana iyi gelirdi cnm