Nesli123 Ftmal ben 20.haftada oldum aşı. İkinci doz için de 24.haftafa gel dedi sağlık ocağındaki hemşire👍
Duygusuz Ftmal normalde 20.haftada benim rahatsızlığından dolayı 22.haftada oldum. Sadece iki gün kol agrım oldu
Smyy34 Ftmal ben yaptım tetenoz aşıyı sanırım 20li haftalar ama sağlık ocağına gidersen daha iyi canım hamileliginide takibe alırlar ve
2021annesi Ben 4 bucuk yil önce is basi yaparken tetanoz vuruldugum icin hamileligimin 24.haftasinda tek doz vurul yeterli dediler..
Kybele23 Ftmal benim ebem 23. Haftada yapıyoruz biz dediği için 23.haftada yaptırdım ilk dozunu. Sonra da 1 ay sonra 2.doz yapıldı. Ama genel olarak bebek hareketlerini hissettiğin zamandan itibaren yapılabiliyor deniyor.
Haticeyuce31 Ftmal ilk gebeligimde 20. Haftada oldum canm sonrasında 4 tane daha asi oldum tetanoz ve hepatit Digumdan sonra 3 tane daha oldum simdi 2. Gebeligim rabbim nasip ederse bu gebeligimde asım hic yokmuş oyle demisti hemşirem
Sebis3232 Yarın 2. Dozum var benim de 1.de 10 güne yakın çektim o agriyi bu defada öyle olcak diye korkuyom vala