Anne18 Kızlar ne dicem size detaylı ultrason da renkli ultrason veriyor larmı bebeğin? Birde kaçıncı haftada yapılıyor? Yarın 4lü test için gideceğim
arelaslan Anne18 12. Haftada 2li testte bile renkli verdi ama bisey belli deildi yarin detayli var bende renkli isticem
Anne18 Tugce1803 evet evet özel hastane ye gidiyorum. Şuan 17 haftalığım muhtemelen gelecek haftalarda detaylı ultrason için çağırılacağım Peki detaylıda neye bakılıyor bebekte?
Tugce1803 Anne18 Tüm organlarına detaylı şekilde bakılıyor. Aklına neresi gelirse tırnağından tut beynine kadar
Anne18 Tugce1803 aa çok iyi öyleyse teşekkür ediyorum peki 4lü tarama testinde ne oluyor yarın 4lü testi yaptırcam allahın izni ile
Senactn0402 Ben özele gidiyorum 12 haftalıkken 3 boyutlu ultrasonu kendi verdi doktor ben istemeden detaylı ultrasonda da veriliyormuş
Anne18 Senactn0402 aa çok iyi 😊🌸 bende özele gidiyorum ama henüz o tarz ultrason görüntüsü verilmedi normal klasıklerden veriyorlar
haziranin25i Anne18 evet CD de verdiler içinde resimleri vardı 🤗 her hastanede aynı mıdır bilmiyorum tabi gerçi benim gebeliğimi yapan doktorun da ultrason cihazı renkli güzel bir poz yakaladığımızda resim çekip veriyor 🤰🏻💜
Tugce1803 Anne18 4lü testte bebeğin kromozomal hastalıklar ve spina bifida açısından riski hesaplanıyo