Duygusuz Atsyifn evet onu da biliyorum da dogumu kolaylaştıran normal hurma minik olanlardan ramazanda yediklerimizden o dogumu kolaylaştırıyo
turansmom1 Edizinannesii benim doktor trabzon hurmasi dedi inatla bende kücük hurma biliyordum ben iki türlüsünüde yiyemeden doğurdum😂
Semanurry Edizinannesii evet ramazan ayında yenen doğumu kolaylaştırır (son 1 ay günde 5 tane yenir) domatese benzer olan yenilebilir o sorun değil
yigitalpinannesi40 Atsyifn Bizim Fethiye de frenk elması yada cennet hurması deniyor bölgeden bölgeye ismi değişiyor sanırım
Edizinannesii turansmom1 çünkü trabzon hurmasini yiyemiyorum beeeennn🤦♀️🤦♀️😬 bu arada maşallah ne güzel darısı başımıza 😬
turansmom1 Edizinannesii valla yemeden bes cm açilmam vardi gram sancım yoktu ama uşağım ters olduğu için acil sezeryana alındım. Amiiinn inşallaaahhh🙏
Oyagunaydin Ramazan ayında olan hurma doğumu kolaylaştırıyor diğeri yani cennet hurması etkilemiyor öyle mi
minikbebeklerim Duygusuz mevsimi bitince de canım istiyor ben sürekli yesem bıkmam 😁 kayınvalidem evlendiğimizde bahçe vermişti bana içinde bir sürü de hurma ağacı var ama uzak maalesef başka şehirde 😔
Duygusuz minikbebeklerim valla bende aynı ama bulamıyoruz sonra İstanbul da kurtulmaz da alıp kurutsam bende cok seviyorum
minikbebeklerim Duygusuz İstanbul’da aşerenler için manavlar vardır aslında hatta dondurulmuş satan yerlerde varmış
Duygusuz minikbebeklerim bu sefer yedim ya artık sorun olmaz ama ben hamileliğin başlarında asırı dut istemişti canım mevsimi yeni gecmişti o şekilde Bi manavdan bulduk 250 gr 30 TL ydi buldum yedim ya az da olsa tadını aldım yetti bana 😁
Duygusuz minikbebeklerim ilk hamileliğimde de kısın karpuz istemişti canım eşim bulmustu ama tabi yazın olan gibi kırmızı ve tatlı degildi
minikbebeklerim Duygusuz bu muhabbetin sonu yeni şeyler aşermeye gidiyor 😂 bu saatte eşlere iş çıkarmayalım 😂