Hamilelik sürecimiz zor geçmişti tüp bebekle hamile kaldım 8.haftada ilk lekelenme yaşadım onu atlattık derken 11.haftada çok yoğun bir kanama yaşadık kesin düştü dedim o hastaneye o gün nasıl gittik gerçekten bilmiyorum ama ultrasonda bebeği görünce şok la beraber bi sevinç yaşadık ondan sonra uzun bir süre yatarak geçirdim sonra da egzama belası cıktı başıma bütün vücudumu egzama sardı zaten hamilelik öncesi vardı ama hamilelikte vücuduma yayıldı geceleri yatamadım yanmaktan batmaktan ağlıyordum sonra onuda atlattık çok şükür geldi doğum zamanı.. 40 olmamıza rağmen hiç sancım yoktu bebek kanalda değildi sadece 1 cm açılmam vardı doktorum günümüz dolduğu için daha fazla beklemek istemedi bende aynı şekilde çünkü 4 yıl sonunda tüp bebek tedavisiyle hamile kalabilmiştim ilk denememizde tuttu oda çok şükür.. suni sancı ile başladık ama hiç ilerleme olmadi kanala girmedi ilerlemedi bebek hep yukarıdaydı ve nst de kalp atışları yavaşladı o anda o kadar korktum ki beni hemen sezaryene alın dedim doktorum geldi zaten hiç ilerleme yok boşuna çekme dedi 6 saat çektim çünkü boşuna ve hemen sezaryene alındım. Spinal den korkuyordum ama o an Allah o gücü veriyor girerken dedim o anda istersem genel yapar mısınız dedim evet ama hiç gerek kalmayacak merak etme dediler o şekilde girdim ama iyiki de genel olmamışım dedim bebeğimi gördüm o ilk an anlatılamaz yasamak gerek rabbim isteyen herkese nasip etsin. Spinal sezaryen benim için çok rahat geçti inşallah herkesin de öyle geçsin sonrasında sürekli ağrı kesici serum takıldığı icin ağrı yaşamadım şimdi evimizdeyiz bugün 4 günlük olduk darısı bütün hamilelere 👼