Tgcycl seninle aynıydım güzel kardeşim. Sebebi belirlenemeyen infertilite. İstanbulda çok ünlü bir kadın doğumcu aynı zamanda tüp bebek uzmanı Düzgün Korkmaza bile gittim. Bir sürü doktor gördü bir sürü test yapıldı. Sorun yok sorun yok, tek denilen buydu. Artık doktorlara sataşıyordum, bana neden olmadığını sorunun ne olduğunu söyleyin olup olmaması değil önemli olan diyordum. Her adet olduğumda ağlamalar, her bayramda şekerliğe bakıp ağlardım, bi bebeğimiz olsa böyle ortaya koyamazdık, çok yedin yeme artık derdik vesaire diye… Şu an bile ağlıyorum hatırlayınca. Ama ne oldu biliyor musun? Tüp bebek yaptırmaya karar verdik araya pandemi girdi. Hastalık biraz düzelsin İstanbula gidelim dedik, o ay ben bir de faydası olur diye soğan kürü yaptım. Sonuç 💕💕 bir daha adet olmadım ve hamile olduğumu öğrendim. Allah sabredenlerle beraberdir 🤲🏻 ne olacaksa olsun, nasılsa tüp bebek yapacağız diyip kafamı rahatlattığım zaman hamile kaldım💕 şu an 26 haftalık olduk. Rabbim sana da bizim gibi yalvarıp isteyen herkese de nasip etsin inşallah 💕