huzundengolgeler Mrb arkadaşlar benim Beta değerim 1654 çıktı sence normalmi bide ben şuan tam 8haftalik hamileyim şuana kadar kötü bı sorun yaşamadım ne leke ne kan çok şükür şimdilik herşey normal değerim iyimi bilen arkadaşlar yazsın _lütfen
ecembugra53 huzundengolgeler Değerin gayet iyi canım 👏🏻🙂 saglıkla bebeğini kucağına al inş canm Rabbim gönlüne göre versin 🙂🤲🏻
misraerol huzundengolgeler 1654 betayla 8 haftalık olma ihtimaliniz yok 4 haftalıktır o doktora gitmedinizmi
huzundengolgeler ecembugra53 çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah canım benim Allah’ım olmayan herkese versin inşallah🤗🤗❤️❤️🤲
huzundengolgeler Deryayurt yok canım gitmedim daha inşallah gidicem bu beş haftalık değerim yeni değerimi ogrenmedim şuan 8haftalik oldum en kısa zamanda gidicem doktora inşallah
Deryayurt huzundengolgeler en kısa zamanda git canım ilk haftalar önemli gittiğinde kalp atışınıda duyarsın büyük ihtimalle
Deryayurt misraerol sanırım kendisi son adet tarihine göre hesaplamış ama ultrasonda farklılık olabilir
huzundengolgeler misraerol zaten o dört haftalık olan ben daha o değeri öğrendim öğreneli doktora gitmedim daha gidicem o eski değer