Kmerve
Sizi etkilemek istemem bir kere görünün olmadı ama benim ilk gebeliğim kan pıhtılaşmasından kalp durması sonucu sonlandı. Türkan hanıma gidiyordum. Yaşamda Burcu hanımı bende çok duydum ikinci gebeliğimde gittim tam bir fiyasko 🤦🏻♀️ İçeri üç hasta birden giriyor yaşam hastanesinde biri usg de iki kişi içerde bekliyor çıkıyorsunuz usg den dışarısı insan dolu bse soramıyorsunuz. Burcu hanıma gelince benim kanamam oluyordu akşam vakti acile gidiyordum doktor size numarasını vermediğinden ebeler onunla görüşüp durumu anlatıyor. Sabaha çağırıyordu. Tam bir hafta gece acilde sabah yanındaydım doktorun hep kanamam oluyordu. Her gittiğimde bir şey yok normal deyip beni geri gönderiyordu. Ben en son garipsedim durumu yani sürekli kanamam var doktor ise geçiştiriyordu ilaç filanda yazmıyordu. En son Türkan hanıma gittim eski doktorum oydu ona bi göreneyim dedim. Bi gittim kanama alanlarım olduğunu düşük riskim olduğunu öğrendim ben ve eşim şok olduk tabi. Tam üç ay boyunca iğne ve progestan tedavisi gördüm. Zaman zaman ise serum tedavisi. Belki yaşamda devam etseydim bu zamanları göremeyecektim o yüzden kesinlikle tavsiye etmiyorum