Merve2615 Hanımlar merhaba bir erken gebelik testi yaptım birde normal gebelik testi ama sabah kalktığım gibi yapmadım cesaret bulumadım sonradan yaptım fotoğrafı siyah beyaz yaptım çünkü 2. Çizgi çok zor gözüküyor gebelik var mı sizce normal gebelik testi negatif çıktı https://imgyukle.com/i/IzaSxh
Bilge1234 Merve2615 o zman yarın sabah bi git doktora kan tahlili ver yada erken çıkan testten bitane daha al yap ama gebelik görünüyor Rabbşm hayırlısyla bu güzel duyguyu sana da yasatsın güzel haberler verirsin bize🤲❤️
Merve2615 ilkiw inşAllah vardır ne çok bekledim bir bilsen acile gitmemek için kendimi zor tutuyorum KESK’e sabah yapsaydım keşke Kan tahlili vericem en kısa zamanda
Merve2615 Bilge1234 ah gidecektim hemen ama bi baktım nöbetçi eczaneler çok uzak beklicem artık 😍 Rabbm hayırlısını versin inşallah vardır 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Bilge1234 Merve2615 Amin inşallah bende erken çıkan gebelik testinden öğrenmiştim bir kaç gün geçtikten sonra da normal testte gördüm 😍inşallah güzel haberlerle dönüş yaparsın 😍❤️🤲