Kamilia Prenses23 Dişimi veririm ki erkek bitanem😊,testisleri görüyorum net ,hemşireyim kadın doğumda da çalıştım bu net bir ultrasyon zaten .
Kamilia Prenses23 Valla doktorunu bilemedim pipisini geçtim iki tane yuvarlak şeklinde testisleri görmemek te ne bileyim yani,başka aynı pozisyonda foto varmı,çok merak ettim neden doktorun %95 kız dedi 😂😂😂
Kamilia Prenses23 Ama erkek olduğundan adım gibi eminim zira benzetmedim net bariz herşey ortada canım😀
Kamilia Baobap Canım bacak arası görünmüyor ,Postu açan arkadaşımız gibi bir fotonuz varsa bakarım☺️,sağlıkla kucağınıza alın
Aslibh ZehraM2 valla bak dedilee kiz kiz son 1 ay kala erkek denildi sok olduk aldigim tikalari ben takiyorum oncada pofidik seyler almistim
ZehraM2 Aslibh 😍 ah bu bebekler daha içerdeyken oynuyorlar bizimle :) şok olunmuştur cidden ya sağlıkla doğmuş olsun 💖
Prenses23 Kamilia şimdi buraya yüklediğim fotoğrafa doktor yüzde yüz erkek dedi. Ama ondan bir gün önce başka gittiğim doktor iki tane dudak gördüğünü ve yüzde doksan beş kız olduğunu söyledi
Prenses23 Serifesal nasıl net değil 😊 bacak arasını apaçık fotoğraf çekti doktor 😀 bundan daha neti olmaz kiii