Annimannim Mutluuyuvaa 20.hafta itibariyle alabilirsin bende almadığıma çok pişman oldum ama artık son haftadayız bi anlamı kalmadı. tavsiye ederim
Serifeisitmir Mutluuyuvaa karnın büyümeye başladığım da al canım kesinlikle ben çok pişman oldum almadığıma
Zuhal14 Mutluuyuvaa 20 ler de alınmalı ben almadım pişman oldum alın mutlaka aldırın artık doğuracağım için almıyorum ama gece yastıksız uyuyamıyorum
Gokcefeyza Haftadan sonra alınmalı bence. Hatta mutlaka alinmali. Ben almadığıma çok pişman oldum. Şimdi 38 olduk gerek kalmadı artık ama gece uyumak işkence yastık olsaydı belki daha rahat yatardım.
Mutluuyuvaa Gokcefeyza o zaman bu haftalarda alamam gerek yok arada kasık ağrım oluyor yastık bacak arasına konunca iyi geliyordu dedim etkili olurmu acaba
Ebruvlknarl Mutluuyuvaa Ben 25lerde aldım ama daha önce de alınabilirmiş gerçekten işe yarıyor, erken almakta bi sakınca yok bence şimdiden de alabilirsin😊
bebegim_28 Mutluuyuvaa 38 haftalık oldum kişiden kişiye değişir belki ama ben çok ihtiyaç duymadım açıkçası normal yastık aldım kucağıma yada bacak arama o şeklide yattım 😊
Caglanuroney Mutluuyuvaa ne zaman alınmalı tam bilmiyorum ama almadigima çok pişman oldum keşke alsaydim artık son ayima girdim bu saatten sonra almam bişey değiştirmez bence mutlaka alın geceleri uyumak çok zor