sibell777 Göbeğimin hemen sağ tarafında karın kısmında aşırı şiddetli agrım var ayakta duramıyorum göbeğimin hemen yanında çamaşır asıcaktım asamadım oturunca ağrı şiddetleniyor ayaktada öyle başına gelen var mı
Narin sibell777 Arkadaşım doktoruna gitsene,aşırı ağrıyor ayakta duramıyorum diyosun evde nasıl durabiliosun🙇🏻♀️Biz ne yapabiliriz ki sana? Herkesin gebeliği bir mi? İnşallah önemli bir durum yoktur ama acilen doktora git derim.
gamzetahsin canim bzn bnmde oyle oluyor dinlenince geciyor ama senin hep devam ediyorsa gene doktoruna sor neden diye icin rahatlar
sibell777 gamzetahsin sabah başladı ilk defa böyle bir şey oldu 31 haftalığım bayağı canım yanıyor yani nefes alış verişimde bile
gamzetahsin insallah gecer canim bol bol dinlen ve doktoruna sor eger imkanin varsa gebelik bu onemli birsey kotu dusunme🌸
busbus35 Cnm istersen doktora git yön değiştir diginde geçiyorsa yalancı sancı normal ama geçmiyorsa sancı olabilir . Ayrıca gaz sıkışması da öyle yapiykr
sibell777 Narin ya canım çok haklısın ama hani büyüklerde diyor ki bu sefer çok büyütüyorsun herkes de oluyor filan diyorlar bende o yüzden başına gelen var mı diye sordum hani Bilgi almak için insan artık hastaneye gitmeye bile cekiniyor