oykuduru21 06mehtap37 bana Rıza demişti doktor yaklaşık 10 ay önce sürekli değil ara ara kızarıklık yaşıyordum ama hamileliğim de de arada oluyor krem sürüyorum çok nadir
Almra 06mehtap37 benimde vardı fakülte de bi doktora gittim lazer yaptı bir yıl boyunca ne kaşınma ne kızarıklık oldu her sene gidersem yok gibi birşey oluyor tavsiyem
06mehtap37 oykuduru21 benim ilk hamileliğimde çok arttı şimdi de artacak diye çok korkuyorum sabit bir kızarıklık var gitmiyor
06mehtap37 gamzetahsin krem değil şu an sadece nemlendirmek için doğal yağlar kullanıyorum instagramda roza hastası bi bayanın ürettiği yağlar
06mehtap37 Almra lazer de fayda etmiyor diyorlar hatta cilt bariyeri hassas olduğu için daha kötü yapıyormuş bilmiyorum ki her şeyden korkar oldum
06mehtap37 oykuduru21 dediğiniz kremi inceledim içinde az miktarda kortizon varmış kortizon roza için çok tehlikeli ayrıca alkol de varmış
06mehtap37 oykuduru21 kortizon bi süre iyi gelse de sonrasında daha kötü yapıyor tabi kendi tercihiniz ben araştırmalarım sonucu bu bilgiye ulaştım