Busra34ybg Çorap ve panduf giymeme rağmen ayaklarım buz gibi donuyor resmen kan ilacıda içiyorum halbuki yaşayan var mı aynı durumu ?
Valendia Busra34ybg ben baştan asagıya üşüyorum 🥶 kalın kazak eşofman kalın çoraplar üstüne panduf en üstümede kalın kürk gibi ceket giyiyorum kışın napıcam hiç bilmiyorum 🤷♀️ annem pekmez iç dedi bakalım onu denycem
Birgul Busra34ybg benimde cok üşüyor aşırııı şimdi havalar soğudu daha ısıtamıyorum su torbası koyuyorum biraz işte bende de B12 ve Demir eksikliği var
Busra34ybg Birgul kan ilacını içeli 1 ay oldu ama b 12 kullanmıyorum cuma kan verdim yarın alıcam sonuçları bende de eksiklik olabilir evet okadar teşekkür ederim 😊
Busra34ybg busbus35 sıcak su torbası aldım iyi gelir inşallah sadece ayaklarım buz gibi vücut ısım normal aslında okadar pekmez kan ilacı nereye gidiyor anlamadım 😏
Zuzu3321 Erkek bebekse o yuzden üsür diye biliyorum valla ayagimda kalin pantif var ve battanye altindaym donuyor ayaklarm
Busra34ybg Zuzu3321 erkek evet 😀 ahh oğlum ne hale sokuyorsun anneni 😂 bak bu doğru olabilir ilk defa duydum ama inanırım erkek bebek biraz daha zorluyormuş sanırım biraz zorlu geçiyor hamileliğim
Busra34ybg Zuzu3321 hiç araştırmak istemiyorum panik atağım var hep kötü şeyler yazıyorlar nete korkuyorum direk en kötüsü aklıma geliyor ne bileyim 😏
Yenigebe9 Ben 3 çorap giyerim kendimi bildim bileli hala buz, sıcak su torbası koyuyorum ayağımın altına mis
Busra34ybg Yenigebe9 hahahhaha suan bende sıcak su torbası koydum ve gittiğim yere çanta gibi taşıyorum 😂 9 ayı böyle dolduracam galiba yada termal çoraplar sıcak tutuyormuş onlardan alıcam