World OzelS ben 2 kere transfer oldum 2 side pozitifti ama hiç belirtim olmadı. İlk 3 gün bel ağrısı ile uyandım ikisindede o kadar. 😌
Haticee0393 World devam etti mi gebelikleriniz ben 1 kere düşük yaşadım normal yolla olmuştu şimdi transferim pozitif ama inanılmaz korkuyorum
OzelS Haticee0393 bende en ufak ağrıda tedirgin oluyorum canım su 2 ayı geçirsek inşallah sorun kalmaz 🙏
World Haticee0393 ilk transferim 8. Haftada kalbi durunca kürtaj oldum. 2. Transferim 8 ay sonra yapıldı çok şükür şuan 22+2 yiz
Haticee0393 OzelS kısmeti varsa bu dünyada zaten bizimle olur 🙏🏻 İnşallah güzel günler yaşarız bugün hastaneden arandım bu ayın 27 gibi kontrole gidebilirsiniz dediler sanırım kese kalp atışı falan bakılsın diye
OzelS OzelS bende hemen hemen o tarihte ilk muayanemi olucam fakat bana geç gibi geliyor 1 hafta sonra gitsek görünmez mi neden 20 gün gibi bi zaman da çagırıyorlar
Haticee0393 OzelS nerdeyse 7. 8. Hafta olur bende şaşırdım bir daha kan testide verme sadece ilaçlara devam et dediler
Haticee0393 OzelS hayırlı haberlerle gel inşallah bekliyorum yaz mutlaka her şey güzel olacak Allah’ın izniyle 🥰😘
Senaesmer OzelS bugün adet günüm ve adet olmadın test te çıkmadı bir belirtice olmadı kanamam leke tarzı olmadı.
OzelS Senaesmer merak etme yarın kanda güzel haberi alıcaksın inşallah şuan evde yapılan test için çok erken canım
Senaesmer Gzlgzl maşallah benim Prednol 4 mg Oksapar iğne PROLUTON depot 500 mg 3 günde bir iğnem var Prolutex 25 mg Coraspin 100 mg İmom Q-folin Suanlik olarak bunların var 🌸🌸
Gzlgzl Senaesmer hepsi hafta hafta kesilecek canım hiç korkma ben diyordumki bu kadar ilaç nasıl olcak
Gzlgzl Senaesmer prednol 18mg dı benım sabah aksam onu kese görünce kesti sabah aksam jel 2 hafta önce kesti derken derken 13hda proluton deport kesti hepsi bitecek sabır🤲
Senaesmer OzelS inşallah canım bekliyorum yarın akşam iğnem var vitmiskende kan vericem bitsin artık bu şüphe gerildim iyice. Sin 1 gün daha bekliyim ama yok olup var olursa yarın 8. Gün oluyor testte çıkarmı ne çıkması lazım kanda