OzelS Haticee0393 bende yarın kan vericem canım bide bişi sorucam canım bu 2 günde bir 2 kat artması nasıl oluyor mesela benim 48.6 çıktı ya 2 kat arması ne kadar oluyor ?
Haticee0393 OzelS mesela benim 52 çıktı 2 gün sonra 160 2 gün İçin de seninkininde en az 80 civarı olması lazım sanırım benim 2 kattan fazla artmış değişiyor herkeste yeter ki geri düşmesin
Gzlgzl OzelS canım sen gün gelmedimi bende yorumlardan peşindeyim🙈 senle heyecanla bekliyorum hayırlı haberlerini🤲
Gzlgzl Haticee0393 hayırlı olsun çok güzel anlar dahası var kese kalp atışı sonra bebek gibi görmek hepsi yaşanılanları unutturuyor rabbım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🤲
Haticee0393 Senaesmer ağlamam mı tabi ki ağladım güldüm ne yapacağımı bilemedim eşimi aradım söylediğin herkes benimle ağladı 4 senedir bekliyordum 🙏🏻
OzelS Haticee0393 canım bişi sorucam benim bugün kasık ağrılarım kesildi normalmi bu bişi olmamıştır dimi sadece çok az bel agrım var oda çok az ama kasık agrım bugun yok
Gizemmmmmmkync OzelS yaaa benim de aynı şekilde olacak şu an hap kullanıyorum 18 inde transfer olacak inşallah bende senin gibi pozitif sonuçlar görürüm 😊
OzelS Gizemmmmmmkync canım benim ne eşimde ne bende bir problem vardı hormon testlerim rahim filmim eşimin sprem testi herşey normaldi 1 yıl olmadı çok kafama takıyordum psikolojik olarak olmuyordu hatta doktorum bekle olur diyordu ama çok yıpranmıştım eşimde üzülüyordu halime tüp bebek yaptırdık hiç sorun yokken hatta çevremde neden tüp bebek yaptırdınız daha erken 1 sene oldu vs diyen çok oldu fakat isteyen biri için bu çok zordu iyikide olmuş çok şükür çok mutluyuz şimdi 🥰🙏🙏
Senaesmer Test yapmaya şafak sayar olduk 8 gün sonra rabbim hayırlı sonuçlar vericek inşallah hala hiç bir belirdim yok bugün gündüz sadece çok halsizlestim okadar beklenen adetin günü geçmesi çok önemlimi transferde
OzelS Senaesmer tedaviden dolayı adet döngüm değişmişti canım benim o yüzden adet günümü kestirememiştim ben ama genelde gün geçince anlıyor arkadaşlar. İnş güzel sonuçlar alırsın canım 🙏🙏🥰
Gzlgzl Senaesmer belirti arama kafanı yorma rabbım ol dedimi hiç bişi hissetmesende olmustur senden de hayırlı haberler gelecek inşallah
Gzlgzl OzelS arada kesilecek ağrın sızın dıyeceksın gebe degılmıyım bazen çok olacak dıyeceksın be oluyor ilaçların hangisi onlarda kesecek yaz bana cevaplıyor hepsini
Haticee0393 OzelS benim de bazen kesiliyor bazen daha şiddetli ağrıyor çok değişik bel ağrımda var hepsi normal bence
Senaesmer OzelS bugün adet günüm ve adet olmadın test te çıkmadı bir belirtice olmadı kanamam leke tarzı olmadı.