Tuana44 Kızlar benım kesık süt gıbı ve sarı akıntım var geçmiyor adet olmada vitil ve krem kullandım üstüne adet oldum ve hala gecmıyor maydonoz suyu içtim yararı olmadı ne yapmalıyım bana çözüm bulun hamıle kalmama izin engel oluyor hamıle kalmak ıstıyorum dün ilişkide çok kötü yanmam oldu ağlayacak duruma geldım
Betnur Tuana44 eger bi caresini bulursan bende yararlanayım canım bende de cıktı ama suan hamileyim düşük riski olabilir dedi doktor sadece bol bol su içmemi söyledi
Mde2323 Tuana44 enfeksiyonlarda surekli yeni birsey denemek degilde istikrarli olmak fayda sağlıyor bende mantsr enfeksiyonu yaşamıştım gunde iki kez sirkeli suya oturdum elimle vajen bolgemi ovuyordum su boyle dediginiz gibi kesik kesik beyaz seylerle doluyordu ardindan doktorumun verdigi bir krem vardi iyice kurulayip sürüyordum iki uc gun yapınca kasinti geciyirdu ancak kasinti gecti sık idrara çıkma gecti diye yaomayi birakmadim devam ediyor çünkü birskinca bir aya yakin devam ettim ve bitti gitti hala mantsr sikayeti olan var evli olup on yildir var ara ara oluyor der bende hep bunu oneriyorum biraz istikrsrli olmak gerek hic kaşımadim birde tahris ettikce artar diye
melegegebe Tuana44 canim ben de surekli vajinal mantar yaşıyorum ama fitil işe yarıyor . 7lik fitil vermisti doktorum . Adetim bitince basladim kullanmaya . 7. Gununde kaygan akintim geldi . Sunuyordu acaba yumurtlama mi dedim o gunu ve ertesi 4 gunu degerlendirdik . O ay gebe kaldim 🤲🏻 insaAllah Rabbim tez vakit size de verir
Elfynsmr Tuana44 gebelikten önce 2 ay uğraştım bu mantar enfeksiyonuyla en son bi hap vermişti öyle azaldı baya şikayetlerim ve tedavi bittiği ay gebe kaldım. Sirkeli suyu bende bugünden itibaren denemeye başlıcam gebeliktede tekrarlıyor maalesef bu meret. Sizde deneyebilirsiniz birde kuru tutmak çok önemli
BurcAK145 Kandida muhtemelen doktora başvurun flukanozol başlayabilir ama hamile olmadığınızdan emin olmanız gerekir. Onun dışında bol yoğurt tüketebilirsiniz, bazı hocalar hiç birşey yoksa elinizde yoğurt sürün dahi derler
Tuana44 melegegebe ve suan kaasık ağrım var galıba yumurtlama günlerim değerlendırıyorum ama etkı etmez çünkü yanmam var
ipek-smr Ben de yılda iki defa o enfeksiyonu geçiriyorum yaptığım şey günde 3 defa alt iç çamasırı değiştirmek yani lavaboya giderken özellikle kuru tutmalısın özel bölgeni ıslak bırakma bol bol günde en az 3-4 litre su tüket …bi leğene ılıktan biraz sıcak su doldurup içine oturuyorum biraz elma sirkesi karıştırıyorum suya o da enfeksiyona iyi geliyor ayaklarını sıcacık tut kalın çorap giy inşallah geçecek
emine86 Tuana44 benimde olmuştu canım vajinal kültür falan alınmıştı bir şey çıkmadı bir kaç farklı fitilden sonra geçmişti. En son çareyi üniversite hastanesinde giderek buldum (Antiyotik icerikliydi fitil )
Mde2323 afrasil sirkeli suya oturuyorum buyuk bir kaba koyuyorum icine oturuyorum biraz bekledikten snra ovaliyorum suyun icindeyken
Mde2323 afrasil sirkeli suya oturduktan snra kalkinca kabimida sirkeyle yıkıyorum kendimi iyice kuruluyorum temiz bir juru bezle daha sonrada travazol suruyordum boyle boyle tamamen sonu geldi inşallah sizdede yarar ise
blueberyy00 Tuana44 günah olduğunu düşünmüyorum çünkü sağlığın için yapıyorsun yoğurt değilde yoğurdun dogalsa suyu yüzüne cikarya bekleyince o suyu çok iyi geliyor suyundan alıp surebilirsin hatta fazla olursa icebilirsin suyunu çok faydali
melegegebe Tuana44 3 tane yetersiz gelebilir . Daha etkili olan 7li yok nu yazsa . Adet bitince hemen baslayn bir dahakine
Mde2323 Tuana44 fitil bende kullandim heo kisa vadeli oldu en dogrusu tamamen gecene kadar ugrasmak adetim bitmisti başlamıştım diger adetime kadar devam ettim hergun sonra birdaha mantara yskalanmadim şükür
melegegebe Tuana44 hiç öyle düşünme evvela Allah ol desin her türlü olur . Biz sadece tedbir aliyoruz tevekkül Allaha..
minikcivcivim Tuana44 canım şuan bende enfeksiyon atlatmak uzereyim oldum ama fena kaşıntı vardı cleocin diye bir krem var di bulursan onu al bence sürdüğüm an etkisini gördüm. Birde burda karbonat ve ılık su yapan bir arkadaş varmış sağolsun bilgisini bende denedim gerçekten ise yaradı ne yanma kaldi ne kaşıntı. Çok kötüydüm ben şükür geçti şimdi 🙏🙏🕊