Rabiaagk Hamilelikte bu problemi yaşayan var mı kızlar ? Çok dikkat ediyorum temizliğe fazlasıyla ama son haftalarım ve bağışıklık düşünce mi oldu bilmiyorum kızarıklık ve hafif kaşıntı var şüpheleniyorum 😔 hangi ilacı ya da kremi veriyorlar hamileyken
Habilovs Rabiaagk bende yaşadım bu problemi 20li haftalarda “triderm” krem sürdüğüm gibi geçer kaşıntı kızarık ama yine başladı bugün 34.haftadayım Rabiaagk
M_N_R Rabiaagk Ilac olarak bşey soyleyemem ama.Suya bi miktar elma sirkesi ekleyip teharetlene bilirsin.Bide pamuk ic camaşiri giymeye ozen goster.Giymeden oncede utule canim.In şe ALLAH cabuk gecer.Cok koty bişey bede daha fenaydi kocaman kocaman sivilceler cikmişti🙄Ben dermovate oimentin diye deri ilaci var ondan surmuştum.Ama vajinanin icine dogru degil yuzeysel surmuştum.Işe yaramişti.(doktor onermemişti.)
Pinkyellow Rabiaagk bende de var geçmiyor temizlikle ilgisi yok canım hormonlardan kaynakliymis fitilde kullandım kremde gunde 5 sefer camasr değişmekten gına geldi ev yoğurdu yiyorum kefir iciyorum bagisikliklada ilgisi yokmus tabi herkesde farklı olur sen doktora görün mutlaka vajinal yikama yapiyolar o çok rahatlatıyor oh mis oluyosun 😊
Minigim20 Rabiaagk buna benzer şeyler bende yaşıyorum 16 haftalik hamileyim şuan tedirgin oluyor insan fikir almak için yazdim da ama hunuz cvp yazan olmadı
Rabiaagk M_N_R elma sirkesi de kullandım canım hipokloröz su farmisol diye bir antiseptik var ondan da kullanıyorum bakalım inşallah çabuk iyileşir
Rabiaagk Pinkyellow ben de öyle valla iyi de besleniyorum kefir yoğurt da tüketirim aslında cuma günü doğumum var bir haftadır bu dert çıktı🤷🏻♀️🤭 inşallah geçer olmazsa öyle yapayım canım doktora bi sorayım teşekkür ederim🤗
Pinkyellow Rabiaagk Rica ederimm canım bende bebek ordan cikcagi için o mantar enfeksiyonu bebeğe bulaşır mı diye endişe ettim doktora sordum ama bı sorun olmazmış inşallah hicbi bebek sorun yaşamadan sağlıcakla doğar 🤲🏻