Ummuctn Annelerimiz. Sucuk, pastırma, mantı içindeki çiğ et hiç yediniz mi ? korkuyorum dayanamadım yedim ve sorun oluşacağından korkuyorum açıkcası. Var mı benim gibi nefsine yenik düşen ?? Acill
Cinarmom Ummuctn bir kerecikten bisey olacağını düşünmüyorum ama bundan sonrası için dikkat edin..pisse bile az yemeye özen gösterin
corekotu_1 Ummuctn ilk aylarda bende yemistim malesef. Nefsimden degil de doktorum bilgilendirmedigi icin. Simdi dikkat ediyorum bir sorun cikmadi cok sukur insallah da cikmaz
Neslihan1903 Ummuctn salam pastırma jambon bunlar yasak canım çiğ yumurta çiğ et ama mantı haşlanıyor sorun olmaz pastörize olamamış hiç bir şey yiyip içme paketli gıdalar ve bir sürü şey dikkatli olmakta fayda var 🤗
Tugceecikk Ummuctn bende yanlışlıkla bir kaç kez sucuk yemeştim çiğ öyle keserken ağzıma atmıştm bir sıkıntı olmadı panik yapma
halitefe Ummuctn sakın yeme sakın birdaha kendine hakim ol niye böyle bişey yaptın ki ya toksoplazma diye bir bakteri var bulaşırsa bebeğin beyin gelişimini etkiler görmesini falan etkiler öyle basit etkilerde değil yani bunlar bu bakteriyi internetten araştır muhtemelen bidaha yemek istemezsin
brcbr Ummuctn pastırma ve salam yedim çok şükür iyiyiz😊bilinmedik marka olmadıkça sıkıntı değildir heralde diye düşündüm