minnie123 Pişik önleyici krem olarak hangisini aldınız veya alacaksınız? Ben ikisi arasında kararsız kaldım ama ikisi de iyi marka diğer markalara güvenmiyorum.
[silindi] minnie123 bubchen burda gereksiz pahali indirim olursa iyidir bence, ahh yollar acik olsa da gidip tum alisverisimi yapsam 1euro 2 euroluk urunleri burda 70-80₺ ye satiyorlar kiyamiyorum.
hulya1406 minnie123 mustela kullananlar çok memnun.Büyük ihtimal mustelanın ürünlerini alıcam.Şampuanı filan biraz pahalı ama azıcık kullandığınızda çok uzun gidiyor diyor arkadaşlar.
Cgdemmm minnie123 bende bi çocuk doktorunun önerisiyle minoris in pişik kremini aldım bakalım kızım doğsun deneyeceğim ☺️
minikbebeklerim 2 yıldır bepanthol kullanıyorum hem pişiği önlüyor hemde hafifi kızarıklık olduğu zaman sürünce hemen geçiriyor
[silindi] zeyzey95 ay bi bakayim trendyolda kisiler de satiyor cok cunku dedim belki de yurtdisindan getirip getirip icleriyle oynayip satiyorlardir. Magazadan almak daha mantikli tabi, tesekkurler
Zehraaa98 [silindi] canım en guvenılır sıte trendyol emın ol yıllardır deodorantdan tut ev halısına kadar her seyı alıyoruz bende mustela seti almayı dusunuyorum ındırım gunlerını takıp et