[silindi] canini sikma canim bende bazen kafaya takiyorum ama yiyememekten iyidir.🌸 bende 24 haftaligim ve 5,6 kilo aldim sen benden iyisin mesela 🙈 ben hic yemiyorum et tavuk 🤮yumurtayi nadir ben ne olucam bilmiyorum.Ama en son 22 haftalikken gittigimde hersey iyiydi.Bizde de var 1 haftalik gerilik karin cevresinde.Ama doktorlar 10 gun kadar geriligi normal sayiyorlarmis.Bebeginiizin herseyi iyiyse kilosu geriligine cok takilmayin.Et yiyemiyorsaniz protein olan sebzeler tuketin.Inan dogumdan sonra aldigimiz kilolarin cogu gidiyor benim ikinci hamileligim.Ilkinde sadece 9 kilo almisken bunda daha yarisinda 6 kilo aldim ama yemeyede devam ediyorum.Haftanin 4 gunu makarna yerim mutlaka 😂 hatta gece 2 de bir simit ve bir tabak dolusu makarna yedim.Ayiptir soylemesi cok yemekten kustum.Bu ara iki gundur yiyip kusuyorum.Ama asiri yemekten🙈Benim gibi yemiyosundur 😂 saglikli seyler yesen yeter.Ben artik hamur isini azlatmayi dusunuyorum.😂Daha cok yemelisin baskisi sadece saglikli seyler olsun o halde.Brokoli yesil mercimek gibi.