Mondlicht sahsenemkurum aynıymışız bende 14 hafta. bende öyleyim bir şeyler oluyor ama seçemiyorum bebek mi, gaz mı bağırsak mı ☺️
Semazrl Mondlicht ilk hamileliğim ve bende 14. Haftada başladım hissetmeye maşallah o kadar hareketli ki o gün bu gündür kilo kıpıriz 😀
S-r-p Mondlicht ben o haftalarda hissediyordum ama herkes bağırsak hareketi diyorlardı ama ben eminim sonradan da aynı şeyleri hissettim çünkü
tubailk-bebek Merhaba bende 14. Haftadayım ilk gebeliğim ama hissettim sanki bende bugün.🥰 doktor hissedemezsin dedi ama hissettim sanki
Mondlicht tubailk-bebek benim kızımda doktor daha 11+2 iken yüzde 85 kız demişti öyle de oldu bunda da kıza benziyor ama 2 hafta sonra daha da netleşir dedii
Deletedmom416 Dilara1503 bende 17. haftanın başında hissettim 3 kere falan şuan 18. haftadayım hissedemiyorum bu normal mi acaba? ya da anlayamıyor muyum diyorum kendi kendime. Ama gece uyurken sanki karnımda birşey kayıyor gibi oluyor doktorda 20 22. haftaya kadar zamanı var demişti.
12hamile Mondlicht inanın 13. Haftada falan hissettim normalde o haftalarda hissedilmez derler ama ben emindim bebeğim olduğuna 😍😍
Zeynep248 Benim ilk gebeliğim şuan 16. Haftadayım,15.haftamda göbeğin altında sol tarafa doğru balık kayması gibi hissettim hafif hafif dokundu gibi ama gaz olmadığından eminim
Mondlicht Zeynep248 ben çok karıştırıyorum aslında kızımda 16 da falan hissetmiştim yavaş yavaş ama bunda bilemedim unuttum
Mom092 Mondlicht yok yok bebistir o bende yukarılarda hissediyordum asagi indi buyudukce smdi hep alttan vuruyo 😄
diyhomelif Mondlicht ben daha daha erken hissetmiştim. Bunun nedeni bebeğim önde ve çok çok hareketli bir bebek olmasıydı hiç unutmam buryaa yazmıştım dalga geçer gibi bkbk yazanlar olmuştu. Anne ne hissediyorsa o . Siz gaz mi, böbrek mide mi yoksa seyirmemi olduğunu zaten anlarsınız:)
Mondlicht diyhomelif haklısınız ama ben baya karıştırıyorum hangisi olduğunu sanırım daha nnet değil ☺️
-Ozlemcelik388 Mondlicht duzensizdi valla karnım kurulduyor sanıyordum ☺️ şimdi daha net en çok göbek deliği oraya elimi koyunca hissediyorum