Arkadaşlar Epidural de katateri sırtına takıyorlar bütün ilaçlar oradan veriliyor Doğum sonrasında da, Spinalde kateder ele ya da kola takılır sırttan sadece uyuşturma yapılır. Ben 2010 da spinal ile Doğum yapmıştım ve şimdi kısmetse 1,5 ay sonra tekrar spinal ile Doğum yapacağım.. ameliyat ile ilgili hiç bir sıkıntı yaşamamıştım ama odaya aldıklarında beni hazırlamak için gelen hemşirelerden biri daha uyuşukluğum geçmeden sözde pis kanı hemen akıtmak için karnıma öyle bir masaj yapmıştı ki dikişlerimin açılmamış olmasına şükrettik, sancıdan ölüyordum nerdeyse.. doktordan da yönetimden de ciddi bir azar işitmişti bu saçmalık yüzünden... şimdi kimseye elini sürdürmem onu biliyorum, çevrenizdeki olumsuz konuşanları duymayın dinlemeyin lütfen.. zaten böyle hassas bir konuda saçma sapan konuşan insanları da hiç anlamıyorum.. bir iki insanın başına gelmiş bir olumsuzluk herkese olabilirmiş gibi söylenmemeli bence..
her zaman için pozitif olmakta fayda var.. içiniz ferah gidin hastaneye her bilinmezlik bir korku yaratır elbet ama birazdan bebeğinize kavuşacağınıza odaklanırsanız korkunuzdan eser kalmaz.. herkese sağlıklı sıhhatli bir Doğum diliyorum 🙏