Alfabeta Sanki yürürken bi ağırlık varmış gibi. Yada çok tuvaletim varmış gibi bi baskı ve doluluk var yaşayan var mı bunu 27 haftalık hamileyim
MyLittleHeart Alfabeta Bende 35+1deyim aynı durumdayım geceleri de çok fazla sızlama oluyor sanırım bebeklerimiz büyüdüğü için kontrolüm de doktoruma sorucm gene
Cnsugur Alfabeta bendede dün oldu 29+5 haftalığım sanki yürürken altıma kaçırcakmış gibi hissediyorum bebek aşağıda sanki. Normalde hareketlerini sert hissederdim şimdi hafif hissediyorum hemde hareketler aşağıda gibi yumuşak hareketler ediyo
Mom046 Alfabeta Aşırı yok ama hassasiyet oluşturacak kadar iki gündür vajina da baskı var 25+2 haftam korkmaya basladım
Alfabeta MyLittleHeart bende haftaya kontrolum var sorcam ama bir iki gündür oluyor bu o yüzden merak ettim burda sormak istedim
Alfabeta Cnsugur yok benim bebek hareketlerinde öyle bi durumum yok ama dediğin gibi yürürken sanki çok tuvaletim varmış gibi baskı oluyor.
Mom046 Alfabeta Bende hep ona yoruyorum pozitif bakmaya calısıyorum ama baş aşağı pozisyonunu almış olabilir büyük ihtimal hareketlerinde azalma var 😔
Mom046 Acemiianneee Bende iki gündür azalma var yine hareket var ama keskin değil ve alt tarafımda baskı var dün ara ara oluyordu bugun biraz daha fazlalastı hassasiyeti, cok korkmaya basladım normal mi bilemiyorum 😔