zeyolin Kızlar merhaba doktora gittiğimde pcos olduğumu öğrendim ve bu ayda hamile değilim adetim biteli yedi gün oldu soğan kürüne başladım,Pcolu olup hamile kalan yada soğan suyu kürünün sonucuna tanık olan var mıı
Aysetugbak zeyolin Canım yardımcı olmak çok isterdim ama çevremde var ama onlarda evli değil 🙁 inşallah bir bilen çıkar
DamlaM zeyolin bende de pco var. Şuan 34 haftalık hamileyim. Soğan kürünü duymuştum ama hiç denemedim.Rabbim sana da hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin.
aon9161 zeyolin canım benim bende pcoydum ama soğan kürünü hamile kalmam icin denemedik cünkü allah korusun hamile kalsan bu sefer düşüğe sebep olabilir pconun caresi rejim uygulamak bence şekeri ve ekmeği unu gulutenli seyleri hayatından cıkarmak.. ayrıca düzenli adet görüyosan ovulasyon testi almanı öneririm pcoda malum yumurtlama dönemleri bilinemiyor o testlerle yakalayıp hamile kalma şansın daha cok artıyor..
Nime07 zeyolin bnde pco var ebru destanin hamile kalma kürünü kullandım Rabbim nasip etti ikinci ayimda hamile kaldm youtubedan goz atabilirsin
Alinmavi zeyolin yapip da hamile kalan arkadaslarin tavsiyesi ile ben de yaptim bi faydasini gormedim bence onlarin hamile kalmasinda da onun etkisi yoktur incir kuru de yaptim soganla suak da yedim hicbirinden sonuc alamadim hicbisey yapmadim en sonunda dusunmedim de artik olursa olur dedim ve hamile kaldim bence en onemli sey stres zatrn stres yapma rahatina bak oliruna birak nasipse olur saglikla en dogru zamanda insallah. Bir de civanpercemi icmistim hem pkoya iyi geliyormus adet cozuyormus ama ona da inanmiyorum benim adetimi cozmedi pko olmadigim halde getirmedi hem de ama internette bir suru yorum okumus almistim hemennadeti soktugu yaziuodu. Yalniz sakinlestirici yatistirici etkisi nedeniyle benim stresimi azalttigi icin hamile kaldigimi dusunuyorum. Inofolic kombi diye bi ilac var bir de doktorun dediginden sasmamak lazim zaten. Onu hep kullandim olduysa o etkili olmustur. Valla insan bi umutla her seyi deniyor ama bilimin yolundan sasmamak lazim incir kuru yuzunden minicik kistim buyumustu bide. Daha baska ne zararlar verdim kendime kim bilir
zeyolin Alinmavi ben de kaç doktor gezdim hiç biri pco demedi incir kürüne başladığım ay gittiğim doktor bana pcos dedi acaba incir mi çoğalttı diye düşünüyorum ben de 🤔
aon9161 zeyolin ozaman test kullan canım yumurtlama günlerini yakala ona göre dene.. ve folik asit kullanmaya simdiden başla pco da düsük cok oluyor önlemini simdiden al
Sulee zeyolin merhaba canım. Ben de çikolata kisti var. Hamile kalmada çok sıkıntı yaşadım. Soğan kürünü düzenli olarak kullandım hiç aksatmadım. Bi sonraki ay da hamile kaldım. Ovulasyon testi de kullanarak hiç riske atmak istemedim. Ondan mıdır bilmem tabi ama çok da dua ettimsonhnda da Rabbim nasip etti. Umarım sen de tez vakitte hamile kalırsın.
zeyolin Sulee insallah canım ben de pko olduğumu öğrenene kadar hiç ov. testlerinde çift çizgiyi yakalayamamıstım sebebini tanı konduktan sonra anldım soğan suyu içiyorum baklım 3. günüm bugün
Semahira Bnde pco var cnm ve suan 32 haftalik hamileyim sogan kurunun bircok kisiye faydasi oldugunu gordum duydum ama bende pek ise yaramadi biliyorum hoc kolay dgl ama dusunmiyceksin stres asla yapma inan o zaman hersey dhada tersine gidiyo ben rahim filmi cektrdm sonra biraktm herseyi o iki ay hic dusunmedm gezdm tozdum spor yaptm kilo verdm benimki oyle imkanszdi ki baska rahatszlklarmda oldugu icin ama bigun bi ogrendm ki 6 haftalk hamileyim allah kimsenin kucagını boş bırakmasn kimseyi evlat hasretiyle sınamasın ama herşey kafada sende bitiyo inşallah rabbim sanada nasip eder tez zamanda 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
zeyolin Sulee evet aynen öyle,kenzül arş diye bir dua duydum onu ediyorum artık ve inanılmaz rahatlıyorum
Rabia88 Bende de olduğunu söylediler adet duzensizligim vardı doktor doğum kontrol hapı falan önerdi ama çocuk istiyorum diye kabul etmedim deli gibi sürekli forumları okudum testere dişli aslan pençesi diye bı ot vardı sanırım onu denedim eşime keçiboynuzu falan da yapıyordum avakado havucta iyi geliyor diye bol bol yedik o ay hamile olduğumu öğrendim ama kese oluşmadan düşük yaşadım sonra bıraktım herşeyi olacaksa olur dedim 3 ay sonra hemde hiç beklemediğimiz bir anda oldu evet hastalık olabilir ama Allah ol derse olacaktır kafaya takma diyemem ister istemez takıyor insan ama bir süre bişey yapma bol dua et Rabbim tez vakitte hayırlı ve sağlıklısini nasip etsin
zeyolin Rabia88 evet canım takmamak imkansız ama olabildiğince düşünmemeye çalışıyorum çok yoruldum zaten uğraşmaktan