buseazizoglu Arkadaşlar 14+6 hamileyim iki üç gün önceye kadar bel ağrım ve bulantılarım vardı. Ara ara kesiliyorlardı tabi ki. İki üç gündür de yok denecek kadar azaldı bişey olmuş mudur diye korkuyorum siz bu durumu yaşadınız mı
Aslihan_trker buseazizoglu Bende yaşadım bel ağrısı canım ozamanlar ama hep sık yaşıcaksın diye bir durum yok ki sonra ağrın tamamen gidicek korkulacak bir durum yok bence için rahat olsun birde kötü düşünme ki kötü olmasın hiçbirşey 🙏🏻Şükür🙏🏻
Tugceasl buseazizoglu 🌸 Artık vücüdün adapte oldu hamileliğine o yüzden azalması normal sonradan yok olcak hatta bulantıların 🌸 Ara ara bel sırt ağrısı yaşayacaksın ama rahim bağların gerildiği zaman artık karnın büyümeye başladığında hissedeceksin ağrılarını
buseazizoglu Aslihan_trker birinci gebeliğimde düşük yaptım şuan ikinciye gebeyim o yüzden fazla tereddüt ediyorum 🤦🏻♀️ Bu sefer ki gebeliğimin başından beri bel ağrısı bulantı çekiyordum o belirtiler gidince biraz boşlukta hissettim kendimi sanki hiç hamile değilim gibi şuan 😌
Aslihan_trker buseazizoglu Doktor kontrolnde danış ozaman bi istersen ama büyüyor artık bebişiniz o durumlar geride kalıyor içiniz rahat etsin yinede😇🙏🏻