NurEto 34Gizem inş kuzum bide benim adet olacagı zaman 3 4 gün öncesinden ishal olurum ama zar zor çıkıyorum lavaboya ondan da biraz garipsedim ama bilmiyorum tabi rabbim hayırlısı ne ise nasıl uygun görürse öyle olsun
Tugcekkkkk NurEto inşallah çıkar. Bu sitede sorduğumda bana herkes farklı bir sey söyledi geçersizdir dedi ama iki gün sonra yaptıgımd 5 dk içinde net çizgiyi gördüm. İnşallah sen de görürsün canım
NurEto Seva_sevaaaa fotoğrafda hiç belli olmuyor ki kuzum önceki muhtemelen kuruma çizgisiydi hastalanırsam gibime geliyo bugün
Seva_sevaaaa NurEto asla umudunu kaybetme ben tam adet olucam dedim kesin yüzde yüz dedim sonra bir baktım hamileyim şok oldum dedin nasıl olur o kadar şey adet belirtisiydi ama bazen supriz ola bilir ona odaklanma ama umudunuda kaybetme
NurEto Seva_sevaaaa inş canm henüz hastalanmadım dün belirtilerim vardı belim ağrıdı bacaklarımda hep uyuşursu ama uyuduk değil ham ağrısı gibi ağrı var bacaklarımda göğüslerim çok hassas ama test negatif hayırlısı olsun inş canm allahımın dediği olur beklemeye devam