Birgun buraya yazacağımı biliyordum ☺️ Evet kızlar bende Doğum yaptım, 36+4 de gelen miniğimle yan yana yatıyoruz suanda. Cuma günü kontrole gittiğimiz de kasıntı sebebiyle kendi istediğimle sezeryan oldum, çünkü daha fazla bebeğim karnımda dursaydı ona zarar gelecek diye korkuyordum, doğumdan korkmayın, ilk kez Doğum yapmış biri olarak söylüyorum, bu arada ben spinal sezeryan oldum. Agri sızı o kadar olmadı çok şükür, o belden vurulan iğne filan da o kadar abarttiklari kadar değil merak etmeyin, zaten iğneden sonra hemen uyuşuyorsun. Bizim yatışımız yapıldı aradan bi yarim saat sonra ameliyathaneye çıkarıldım, içeride bi 10 dk bekledikten sonra ameliyat masasına geçtim anestezi uzmanıyla birlikte, sonra belimden iğne vuruldu ve 5 dkka demeden uyuştum hemen, uyustuktan sonra sondamı taktılar ve çok az hissettim sadece, sonra aradan 10 dakika sonra kızım geldi dünyaya, o an bitmişti hersey gözümde. Sadece biraz masadayken mide bulantım oldu onu da hemen hemşireye söyledim ilaç verdi geçti. Kızım 3 kilo doğdu çok şükür küvez sıkıntımız olmadı. Sadece bana göre acıyan tek yer uyuşukluğun geçmeye basladigi zaman ki dikiş acısı ve ilk yürüyüş, çok acı çektim ama bugün 2. Günümüz baya baya topladık kendimi şükür. Sizden tavsiyem hemen ayağa kalkıp yürümeye daha doğrusu sık sık yürümeye çalışmayın ben öyle yaptım ve suan hayla acı cekiyorm biraz dikişlerimden, bi anda eskisi gibi yürüyebileceğim sandım. Süt konusuna gelirsek de hemen sütüm geldi benim çok şükür ama meme ucum küçük olduğu icin tam kavrayamadı kızım mememi ama yavaş yavaş almaya başladı, sık sık emzirmeye alıştırmaya çalışıyorum. Suan da Yanımda uyuyor meleğim. Evet kızlar bizim hikayemiz de böyle, Rabbim en kısa zaman da sağ saglim kurtarsın hepinizi, bebeğinize kavuştursun. Bana da dua edin dikiş acım azalsın. Kasım annesi olmayı beklerken son anda Ekim annesi oldum anca yeni müsait olup da yazabildim☺️ Günaydın herkese, gününüz güzel gecsinn😍