Merhaba güzel anneler birgün bende doğum hikayesi yazacakmıyım acaba diye düşünürken sonunda banada nasip oldu, zorlu bir hamilelik sürecim vardı, daha önce 2 kaybım vardı ve 6 yıldır çocuk hasreti çekiyorduk eşimle, serklajlı olanlar daha iyi bilir aylardır yatarak geçirdim bu süreci ve 28 ekim 34. Haftanın sabahında uyurken saat 08:00 gibi birden suyum geldi eşimi kaldırdım hemen doktorumu aradım hastaneye gittik haftamız daha çok küçük olduğu için çok paniklemiştik hastaneye gittiğimizde nst, ultrason alttan muayene falan yapıldıktan sonra doktor 12 gibi sezaryene alacağını söyledi hemen ciğer geliştirici yapıldı tek doz bu arada 2 hafta öncede iki doz yapılmıştı, saatimiz geldi ve spinal sezaryenle doğum gerçekleşti çok korkuyordum bebeğime bişey olacak yada küveze girecek diye ama çok şükür beni odaya aldıklarında odada oğlum beni karşıladı sağlıklıydı ve küveze almadılar onu görünce dünyalar benim oldu 2340 gr doğdu oğlum ve doğum yapalı bugün 4 gün oldu evdeyiz oğlumla birlikteyiz,çok güzel bir duyguymuş inş herkes bu duyguyu yaşar sağ salim alır bebişlerini kucaklarına, biz artık happy kidse geçiş yapacağız inş