yigitalpinannesi40 Prensesannesiesma Amin insallah 😊Hamilelik haberiydi kalp atışıydı cinsiyetiydi diye diye doğum ayına geldik resmen zaman geçmiyor diyorduk ama su gibi geçiyormuş aslında biz farkında değilmişiz 😌18 Kasım da bizde oğlumla kavuşuyoruz İnsallah 🥰
Strawberry Prensesannesiesma 38+2 den selamlar 😊 bir an önce sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza 🙏🏻🙏🏻
Tibektas Prensesannesiesma bizde bugün 39 olduukk soonnn 7 Allah nasip ederse bu hafta kavuşacağız insallahh 😍
IincciI Prensesannesiesma Valla hoşgeldi birde Bebekler gelseydi 😅 37 olduk bekliyoruz sağlıcakla gelsinler 🧿
Prensesannesiesma yigitalpinannesi40 haklısın canım çok şükür zaman geçti evlatlarımız da gelir inşallah 🙏
Nazankanatli yigitalpinannesi40 aynen öyle yaa geçmiyor zaman diye diye kasımı bulduk son 9 inşallah 🙏🙏
Prensesannesiesma Tibektas aynıyız canım bizde bugün 39 olduk kızına bakalım hangisi önce gelicek hayırlısı
Sevdaaam09 Prensesannesiesma ben dün çatı muayenesi oldum.ama açılma yok dedi 39+1 ve beklerim bu haftada olmasa sezryana alırım dedi
Prensesannesiesma Tugba3466 normal doğum için bekliyoruz doktorum 41 haftaya kadar bekliyoruz dedi aslın da sezeryan istiyodum ama kızım 33 haftadan beri normal doğum pozisyonun da doktorum sezeryan önermiyorum dedi
Prensesannesiesma Sevdaaam09 benim de Bi parmak ucu kadar açılmam varmış çok değil inşallah kendi sancılarım la doğum yaparım bekliyorum bakalım
Sevdaaam09 Nihall23 hayır olmadı hiç bir şekilde catimda açıklık yok diye bir hafta daha beklerim dedi doktor sonra sezryana alırım dedi açıklık sancıyla birlikte olmuyor.mu