Merhaba kizlar 38 hafta 4 gunlukkken az bir leke geldi ertesi gun rahip tikacinin acildigini gordum doktorum 2 santim acilman var eve git bekle dedi eve geldim ama hic sancim yok takii bu oglenr kadar oglen sancim 45 dk filqn gelmeye basladi disari ciktim bir guzel yuruyusumu yaptm eve geldim sancim yokken karnimi doyurdum ve suqat hareketleri yaptm sancim sık olmaya baslayinca esimi doktorumu filan aradm hemn hastaneye gitmek icin hazrlandm o sra evde suyum geldi sancm sık olmaya basladı hastaneye yatsm oldu nst bagladm ama sanci git gide arttı sessiz sancı ceken ben artk inlemeye sNcı geldikce milletin sacni basnı yolasm gelmeye basladı ebemoz ozel ama gck bir tipti valla 7 gbi yatis yaptm muayne etti acilman var dedi sordum soylemiyor hemen hemn saat 11 kadar cok siddetli ve sık sanci cektim artl takatim kalmadı epidural taktrdim takilirken 6 sntim dediler valla hic gozum görmedi sanci gelince felegin çevresinden 3 kerr geçiyorum sonra sancim azaldı ama bu sefer artk rahimdeki yogun baskyı hissediyordum artk oda cok şık ve cok yogundu buyuk cisiniz varmis gbi ikinma hissin oluyor sonra doktor geldi muayne etti hemn doguma dedi gittik 5 defa filan ikındm ve minnos kizim geldi 2 kilo 830 gram 50 cm boyu nasl minnos ama teyzelri 1 cm dilan kesim atilmos onu dikti doktorum dikerken hic hissetmedim ama su anda rahimde agrm var. Ben kurtuldum darisi bekleyenlere. Dualarnizi eksik etmeyin bizden.