kader_ozol Ozlem8989 özel deki ultrasonlar biraz daha farklı oluyor. Böyle ikilimde kalmak cok zor ya 😐 bidaki gittiğinizde mutlaka sorun sahsen ben bidaha sorucam cinsiyeti emin olamıyor insan 🤦🏼♀️
Ozlem8989 kader_ozol özelde ki doktoru değiştircem canım ya, sürekli azarlıyor. Cinsiyeti merak ediyoruz hocam dedim, cinsiyetten daha önemli şeyler var diye azarladı. Biliyorum hocam ama cinsiyeti merak etmemek te elde değil dedim bende
kader_ozol Melikeblnk olabilir canım. Bebek kendini gösterirdiği sürece bi sorun oluşmaz diye düşünüyorum bi yandan 😌
kader_ozol Seda_nurkrdnz hayırlı olsun canım bu arada sag salim kucagınıza alın ☺️ Tam kesin sonuç için detaylı beklicem canım nasipse kızsa kızdır yani 🙈
kader_ozol Ozlem8989 sahiden mi cok ayıp yaptıgı tabiki merak edicem ben bebeğimin cinsiyetini tabi sorucam . İnsanlar neden böyle anlamış değilim 🤦🏼♀️
Pln01 kader_ozol 12 haftalıkken pipi görüyorum dedi 15 haftalıkken kız dedi kafam karıştı ne yapacağımı şaşırdım bende
Yldzbebek Bana da 15.haftada yüzde yüz diyemeyiz ama büyük ihtimal erkek dedi. Icime hep kız doguyordu basindan beri iki haftaya ayrintili ultrasonum var onu bekliyorum artik 😊
kader_ozol Yldzbebek benimkini de kız dediler 13. Hafta fa 16. Hafta da ama bende kesn netleşmesi için detaylıyı beklicem canım naspse 😌
Pln01 kader_ozol şuan 15+5 deyim gittiğimde kız dedi ama bundan öncede erkek demişti iyice kafam karıştı 🤨
kader_ozol Pln01 iyice öğrenmen için ben gibi detaylıyı bekliceksin canım bana da kız dediler ama detaylıyı beklicem net bi sonuç için 🙉