kader_ozol Merhaba anneler 🙈 13 haftalıkken bana kız gibi dediler. 16. Haftamda gittiğimde kesin kız dedi doktor. Bi yakınımın başına gelmiş kız diyip detaylıda oğlan cıkmış bu mümkün mü? 🤦🏼♀️ Beklesem mi detaylı 😐
kubra_c kader_ozol 13.haftada erkek dedi 15tede en son 16da yine erkek artık kesin dedi 😬 Sonra dan değişmeler oluyor bu yüzden doktorunuzun kesin demesi önemli bence çünkü net görüntüyü görmesiyle alakalı örneğin erkek deyip kordonu da dolaşmış olabilir bir kaç kez gördüyse tamamdır veya kız deyip net gördüyse ileriki haftalarda 🐣
Gul__ kader_ozol 12 haftalıktan itibaren %100 kız diyor doktorumuz 16. Haftadayım şuan 😂 her gittiğimde yine de soruyorum 😂😂
kader_ozol Merimex kubra_c doktorum kesinlikle kız dedi 16. Haftam da suan 18 haftadayim fakat detaylıyı beklemek şart mı bilemiyorum 🤦🏼♀️ 13. Haftadan itibaren kız gibi dedi bana. Umarım değişmezz
kubra_c kader_ozol umarım değişmez ama ultrason bu sonuçta kapalı kutu Allah’ın işi bilemeyiz 😬 siz alışveriş için mi beklemek gerekir mi diye soruyorsunuz
simaymasalim 11+3de kız gibi demişti doktorum 16+2de net gördüm kız dedi inşallah değişmez çünkü detayliyi beklemedim cinsiyet partisi yaptım degisirsede kısmet vardır bundada bir hayır derim yapacak bisey yok artık 🙈😅
kubra_c kader_ozol Zaten şimdi herşey hem kız hem erkek için insan heves ediyor alışverişe de yapın gitsin 😬🐣
kubra_c Yaren06 Valla ben hiç anlamıyorum canım o cinsiyet işlerinden ki doktorlar bile yanılabiliyor bence aklını karıştırma hiç😬🌸
Pelinmutlu kader_ozol bence bekle canım biraz daha bunu yaşayan çok insan var. Benim eltime de 13. Hafta da kız dediler. 17. Haftada oğlan çıktı. Detaylı ultrasson bekle bence bişey kaybetmezsin 🥰
SeymaK Benim 16+2de kız dedi bacak arasını renkli ultrasonda da gösterdi hiç bi cıkıntı yoktu benim değişmez bence 🤣
Ygmr76 kader_ozol bana 13 de erkek dediler 16da gittim %90kız dedı ama detaylıyı bekle alışveriş ıcın her ihtimale karşı dedı doktor 😂
kader_ozol Ygmr76 bana bisey diyen olmadı kız dediler yakınımda da böyle bir olay cıkınca detaylıya takıldım🤦🏼♀️🤦🏼♀️😐