Aylinslmc Sinemm aynen Benımde öyle sadece zaman geçmiyor gibi geliyor Doğum heyecanı da geçti alıştık galiba 😊
MelekBaranMahmut Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin bebislerimizi sağlıklı sıhhatli kucagimiza almayı nasip etsin . Eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde hayırlı evlat olsunlar inşallah.
Buseguzel Bana da zaman nasıl hızlı geçiyor maalesef sanki hiçbişey yetişmeyecekmiş gibi 🤦♀️ Benim için de zaman yavaş aksa nasıl iyi olur ☺☺
Sinemm Buseguzel yaaa benim.herşey hazır belki ondan geçmiyor dur sadece hastane çantası hazırlıcam o kadar
Buseguzel Sinemm büyük ihtimalle o yüzden size zaman yavaş. Bizim de hiçbirşeyimiz hazır olmadığı için bu telaş 🙈 hep kaybederim korkusuyla bekleyince bu zamana kaldı. İnşaallah ben de kısa zamanda tamamlarım
Sinemm Buseguzel niye öyle bir korku vardı ki cnm rabbim korusun aynen sen hazırlıklar yaparken zaman çabuk gecer
MelekBaranMahmut Benimde daha çok eksiğim var korkuyorum birşey almaya ama artık başlamamız gerekiyor . Çünkü bebeklerimızı kucagimiza almaya çok az kaldı allahın izniyle inşallah Bebeklerimzin kiloları kaç acaba
Buseguzel Sinemm daha önce 2 tane kaybım oldu bu gebeliğim de hep sorunlu geçti. İğneler ilaçlar vs.. elim hiçbişeye gitmedi. Aksi gibi iyice de ağırlaştım. İnşaallah yetiştiririm ya 🙏
Sinemm Buseguzel anladım cnm çok geçmiş olsun rabbim.sağlıkla bebisini kucağına almayı nasip etsin inşallah yormadan yapar son Allahın izniyle