hiranurun_annesi Gebeligin ilk haftalarinda maden suyu icmenin zarari var mi acaba ? Midem rahatlasin diye gunde bi tane içiyorum. Ilk haftalarda zarari var diyen de yarari var diyen de oldu bilemedim 🤷♀️ Sizler ilk haftalarda ictiniz mi ?
Gamzelinur hiranurun_annesi doktorum dedı ki soda çok yararlı soda ayran kasa kasa iç minerallisu bebege yararı var ama asitli içme demişti her gün bi tane içmemi tavsiye ettı hatta bebege kilo yapıyor dıyenler var
Zuhal14 hiranurun_annesi ben en başından beri içiyorum 2-3 tane hatta günlük magnezyum açısından faydası bile var zararı bırak ayrıca başka hiç bişey midemi rahatlatmıyor
Xxz hiranurun_annesi kilo aldırır bebeğe. Ne kadar içeceğini doktoruna sor bence ama faydalı bişey sonucta. Ben ilk.aylar tavsiye etmiyorum.mide zaten bir tuhaf oluyor o da.asit gibi beni rahatsız etmişti. 5. Ayda falan başladım.icmeye anca
Ipek0z Ben içtim hiç sıkıntı olmadı mineralli su sonuçta. Hamilelere günde bir tane öneriyorlar zaten
rodin123 Zuhal14 3 zararlı yalnız doktorum 2 en fazla sakin 3 cü içme abartma demişti her şeyin nasıl zararı varsa bunun da var diye söyledi ben gün de bir tane içiyordum birde 1 tane içmen daha faydalı bu sefer bünyen alışırsa artık midene fayda etmez
Ipek0z Leylaozlgl meyveli olanlar katkı maddeli oluyor tatlandırıcısı falan bayağı varmış. Ben de sade içemiyorum limon sıkıyorum o zaman güzel oluyor👍🏼
mucizemm_3 Leylaozlgl sade alıp içine bişey atabilirsiniz ben limon suyunu dondurup her içtiğimde içine bir tane limon kalıbı atıyorum
rodin123 Leylaozlgl hayır soda bile yazıyorsa içme sadece maden suyu ise yaşıyor meyveli bir işe yaramıyor bi içecek niyetine içersin en fazla
chaos Leylaozlgl meyveli olanlarda aroma verici tatlandırıcı koruyucu dolu, en makbulü sade maden suyu
rodin123 hiranurun_annesi ilk hafta degol hamileliğinin sonuna kadar gün de 1 tane içsen bi ilaç niyetine kullanabilirsin magnezyum ve bir sürü minarel içeriyor onun için mümkün oldukça için ilk kızımda çok içtim sıkıntı yaşamadım ama bu ikincisinde az içtiğim.icin bel ağrım oluyor doktor eksik etme maden suyunu dedi içmeye çalışıyorum bende
gmze1612 hiranurun_annesi 38 haftalık hamileyim ilk 3-4 ay günde bir tane sade soda içtim hep meyveli içme son ayda sabah aksam içtim hiç bi sıkıntı olmuyor aksine benim bebeğim maden suyu içince kıpır kıpır oluyor 🐱
ozdogan hiranurun_annesi sade maden suyu günde 1 tane öneriliyor. Çünkü içinde magnezyum var. Magnezyum kasılmayı ve krampı önler. Kemik gelişimine de katkısı varmış. 38. haftamdayım, içmediğim gün yok. Ama tansiyon probleminiz varsa o ayrı. Doktorunuza danışın.
DefneUraz hiranurun_annesi ilk zamanlarda ben çok içtim canım beni sadece o rahatlatıyordu. Şimdi de son haftalarımdayım mide yanmalarıma iyi geliyor bi zararı yok aksine hemşire bana günde 1 mutlaka iç demişti