Esraeymenahmet Kızlar akıntım sürekli var su gibi kokusuz akıntım oluo sizler de de varmı acaba doktorum kokusuzsa problem deil demişti hafta ilerledikçe korkuorm suyum mu acaba die
Elfynsmr Esraeymenahmet benimde öyle canım enfeksiyon var dedi doktor kontrol ettide fitil kullandım akıntım azaldı ama şikayetlerim yine devam ediyor
Serifetsbs Esraeymenahmet bende akıntı var dedim gynomax xl fitil verdi 3 kullanımlık sadece 1 tanesini kullandım oda yanma ve ağrı yaptı çarşamba gittiğimde söyliycem bakalım son haftalarda bişeyler oldukça insan tereddüt ediyo sürekli 😊
Esraeymenahmet Elfynsmr bana da kokusuzsa ilaç kullanmNa gere yok dedi su gibi oluncA korktm amniyon sıvısı böyle az az sızar mı die
Elfynsmr Esraeymenahmet bana doktor leke yapıyosa iç çamaşırına akıntıdır leke yapmazsa düşündürür amniyon sıvısı olabilir dedi
Esraeymenahmet Elfynsmr bazen leke oluo ama bazen de ıslaklk sadece p tesi gitmiştm kontrole suyun yeterli oranda dedi
Elfynsmr Esraeymenahmet suyun yeterli dediyse bi sorun yoktur canım bide suyun gelse ayırt edersin illaki dedi benim doktor. Bende korkuyodumda su gibi birden geliyodu ıslatıyodu fitilden sonra hafifledi