Oyagunaydin Şeker yüklemesi için doktor zayifsin hamur işleri tatlı pilav vs.yeme gerek yok. 2 3 haftaya bir parmaktan kan şekeri olctur dedi. O gün tok karnına 118 çıktı normal mi sizce. Birde doktor öyle dedi ama gerek var mı şeker yüklemesine içimde kaldi
Sera34 Oyagunaydin bende 52 kıloyla hamile kaldım şuan 40 haftalıgım 65 belki varım belki yokum yaptırmamıştım şeker yüklemesi açlık tokluk 2 kere baktırdım normaldi 30. Haftada eahatsızlandım gittim şeker yüklemesi yaptırdılar hemen normal çıktı gene ama oarmaktan ölçülünce diyete uymayınca parmaktan sınırda çıktı
Oyagunaydin Sera34 yani ilerde sizin gibi bı rahatsızlıgim olsa o haftalarda da yapılıyor degil mi illa bu haftalarda şart değil
bodurulku Şeker yüklemesi nasıl yapılıyor bilgisi olan yaptıran bizimle paylaşabilir mi kaç saat açlık gerekiyor ne sıklıkta kaç kere ölçüyorlar
Eeezgi bodurulku bir gün öncesi akşam 10 gibi yeme içme işini bırakıyosunuz tavsiyem ertesi sabah 9 civarı randevunuz alınmış olsun. Önce yükleme yapılmadan parmaktan açlık şekeri bakılıyo sonra o şekerli sıvıyı içiyosunuz 1 saat sonra yine parmaktan ikinci kez bakılıyo sonra yine 1 saat bekliyosunuz ve üçüncü kez kan alınıp bakılıyo sonuç hemen çıkıyo doktorunuz değerlendiriyo 😊
Yenianneadayi2208 bodurulku önce aç karnına kan veriyorsunuz sonra 50 yada 75 lik elmalı gazoz gibi bir içecek içiyorsunuz 1 saat sonra yeniden kan veriyorsunuz.Ben aç ve tok olarak 2 defa kan verdim, kimisi 3 defa veriyormuş.Ama süreç bu şekilde ilerliyor
Arasarzu bodurulku 75 lik yükleme yapıldı hastanede gece 12 den sonra hiçbir şey yiyip içmedim sabah 8 de kan aldılar sonucum çıktı daha sonra 75 lik içeceği 5 dakika da içtim 1 saat bekleyip kan verdim sonra 1 saat daha bekledim yine kan verdim toplam 3 kere kan veriyorsunuz yiyip içmek bu sıralarda yasak daha sonra sonucunuza göre doktorunuz sizi bilgilendiriyor
Kubraaa34 bodurulku bende geçen hafta yaptırdım aç karnına 3 kere saat başı koldan kan aldılar ilk kan verdikten sonra şekerli su içirdiler ama pişman olmadım değil şeker yüklemesini çoğu doktor önermiyor biraz acemiliğime geldi
Eeezgi bodurulku ben erkenden uyudum valla acıkmayayım diye 😆 ama ertesi gün yükleme işlemi bitene kadar su da içme demişti hemşire