Fatmaceyhun Özellikle sağ kasığımda ağrılar iğne batması gibi 2 gündür böyle normal mi sizce hamile olup böyle durumla karşılaşan hamişler varmı acaba😔
kubra_c Fatmaceyhun Normal canım heleki birden fazla yumurtan geliştiyse daha fazla olur. En son denememizde 5yumurtam gelişmişti o ağrıları ne çektiğimi bir ben bir Rabbim biliyor , sonu güzel olur inşAllah 🤲🏻🌸
Fatmaceyhun Purpura26 çok şükür 🤲🏻 İlk denememiz ama her kadın gibi bende çok istiyorum inş herkese banada o duyguyu taddırsın rabbim hayırlısı ile inş 😍🥰
Purpura26 Fatmaceyhun Amin canım bu ay bizim 3. Denememiz 5 gün oldu temizleneli. Geçen ay çok heveslendim 6 tame gebelik testi yaptım 😃 bu ay biraz daha akışına bıraktım bakalım
Purpura26 Fatmaceyhun Bu arada folikasit kullanmayı ihmal etme planlı gebelikte 3 ay folikasit öneriyor doktorlar hamile kalmayı kolaylaştırıyor. Eczaneden alabilirsin aile hekiminde de yazıyorlar
Fatmaceyhun Purpura26 aa doktora gitmedim bizde 1 senelik evliyiz ama düşünmüyorduk şimdi ilk deneme yaptık inş olur ama bu gün sen söyleyince eşime dedim o alacak kullanayım yaşayan daha tecrübeli oluyor tabi çok tşkler canım 😘