Aslankuran merhabalar , biz henuz ilk haftalardayiz ama bel agrim cok fazla gece uyutmuyor sizde yasadiniz mi normal mi bu durum acaba?
pitircikannesi1 Aslankuran bende 4 hafta 6 gün belim çok fena ağrıyor kopacak gibi. Bugün temizlik yaptım bide biraz daha da fazla ağrımaya başladı. Ilk gebeliğim de hiç bel ağrısı yaşamamıştım
Doris Normaöde Aslankuran adet olma döneminize denk geliyor, agrilar normal. 12. haftadan sonra rahatlarsiniz insallah, cok kafanizi ve kendinizi yormayin dinlenin bolca
momelif Aslankuran ben iki hamilelimde de bel agrim daha ogrenmeden baslamisti yinede cok yormayin kendnjzj dinlenin suan ck yeni ama sorn olmaz normaldir insallah
Smyy34 Aslankuran yaşadım ben canm doktorumda normaldir rahime yerleşiyor o yüzden olucak bu ağrılar artık dedi
Aslankuran pitircikannesi1 ben surekli yatiyorum biraz ayakta dursam kasık agrisi basliyor o yuzden birsey olur diye korkumdan uzaniyorum surekli . 3 kimyasalim oldu cunku buna birsey olsun istemiyorum
Aslankuran Doris cok tesekkur ederim. 3 kimyasaldan sonra insaAllah sagliklidir. Surekli uzaniyorum zaten kalkip is yapamiyorum kasik agrım oluyor cunku
Aslankuran momelif Tesekkur ederim. Benim ilk olacak kimyasallardan sonra insaAllah sagliklidir surekli uzaniyorum birsey olmasin diye dogru mu yaoiyorum acaba is filan yapamiyorum kasık agrisi oluyor cunku
Krizantem_ Aslankuran Ben ilk ögrendigin hafta ve sonraki hafta baya agri yasadim yani 4 ve 5. haftamda. Sonra kesildi anca yorulursam temizlik yaparsam ağrıyor.
Aslankuran Krizantem_ kasık agriniz olmusmuydu ben kalkip iş yapamiyorum surekli uzaniyorum. Ayakta kalinca kasık agrım basliyor cunku
momelif Aslankuran kasik agrisi varsa yorulmayin tabi fazla kumsayalda olmus en azindan 4 ay daha dikktli olmk lazim iyice cocuk olussun Aalahim koruyor zaten onlari biz sadece dikkt ediyoruz elimizden geldigince Rabbim sagliks kucaginiza almayi nasip etsin
Krizantem_ Aslankuran Evet daha hamileliğimi ogrenmeden başlamıştı adet olacağım diye düşünmüştüm öğrendiğim hafta ve sonraki hafta baya hissedilir şekilde ağrı sancı giriyordu kasiklarima. Şuan çok nadir oluyor uzun süreli değil yani sancı giriyor 5 dk sonra geçiyor.
Aslankuran momelif amin ecmain rabbim isteyen herkese evlat versin cok tesekkur ederim dikkat ediyorum insaAllah rabbim bize bagışlar
Baharhnm Aslankuran Benim hamileliğin başında 15.haftaya kadar felan aşırı bel ağrılarım oldu. Nefes alırken bile ağrı oluyordu. Bir zaman sonra kendiliğinden geçiyor
Aslankuran Baharhnm hayirlisi ile dogsunda onemli degil. Sancim var korkuyorum birsey olur diye daha onceki dusugumden dolayi dr progestan verdi daha keseyide gormedik korkuyorum ister istemez