Biranne02 mucizem15 virüsü atlattin yan etkisi kaldı ondan sonraki gittin kulak burun bogaza sonra geçti he
mucizem15 Biranne02 evet atlattım 14 gün hep vardı. 1.5 ay sürdü en sonunda gittim doktora bi iki ilaç ve burun spreyiyle geçti ama çok zordu
Duygusuz Duygusuz bende KBB ye gittim ama bana hiç bişey vermedi uzun süre olabil it tat koku kaybı dedi Bi akrabamız ın 4 aydır yok mesela yine komsum uzun 2 bucuk ayı gecti yani herkeste farklı oluyor mus 1 aydır yedigim hiç bişeyin tadı yok sadece acı tatlı tuzlu eksi ayırt edebiliyorum ne yedigim anlamadan yiyorum yemek yaparken yakıyorum cıtır cıtır seslere gidiyorum falan cok kötü bişey
2020ARALIK Deletedmom386 benimde yanıyodu burnum sanki oksijenden yanar gibi ama geçti şükür burnumdan nefes alasım gelmiyodu başıma ağrı yapıyordu o durum ya
2020ARALIK Deletedmom386 yaklaşık 2 hafta oldu yavaş yavaş yerine geliyor hergün düzeliyor bişeyler pat diye gelmiyor herşeyin tadı ama bazı şeylerin kokusu olduğundan farklı geliyor hala. Tatta tam olarak yerine gelmedi ama yüzde 80 geldi geriside gelir inşallah
Zaxra Biranne02 ayni durumdayim🥺cok kotuyum pskolojim bozuldu resmen ☹️☹️☹️☹️ Ne zaman gecicek hicbilmiyorum ama yasama hevesim oldu icimte ☹️ Yedigim yemeklerden kotu koku geliyor kokulari karistiriyorum anlamiyorum nedir !!!!
Deletedmom386 Zaxra Ayneeeen çok korkuyorum kalıcı olacak diye ama biraz sabır Allah hepimizin yardımcısı olsun 🥺
mucizem15 Gulgul93 ben nisan ayında geçirdim, çok şiddetli bel bacak ağrısı ateş öksürükle evde ilçlarla atlattım çok şükür
Irem4598 mucizem15 ayy bende gideyim ben hic bisey yapamazlar diye biliyodum hamileyken mi verdi ilaci
mucizem15 Biranne02 evet ben kulak burun boğaza gittim. Hiç geçmiycek sanıyodum ama tar koku aldığım gün dünyalar benim olmuştu 😂 yemek yiyemiyodum stresten
mucizem15 Biranne02 ama bi anda düzelmedi malesef. Önce acıyı hissettim, kolanya kokusunu falan aldım yavas yavas geldi
Yonca__86 Ya kızlar ben bi grip atlattım zannettim sonra tat koku gitti daha sonra pis koku kaldı..tat kokum geldi fakat pis koku var hala burunda yanmada var hafiften 1.5 ay olmuştur..bende hamilelikten zannediyorum hafif atlattım herhalde 😒
Irem4598 Biranne02 ben yasadim testim pozitifti sabah kalktigimda burnumda igrenc bi koku vardi gecmek bilmedi ne yaptıysam aksama bi farkettim hem o igrenc koku gitmis hemde butun kokular 1 ay oldu hala yok koku alamiyorum 0. 3 ay sonra cocugum dogucak kismetse onun kokusunu alamamaktan korkuyorum 😞
Zaxra Irem4598 ben hamilelikten oldu dige dusunuyordum cocugum oldu cok sukur ama kokusunu alamiyorum 🥺🥺🥺 Allah bizlerin yardimcisi olsun su beladan kurtulalim