62fatma benim 28de başlamıştı kasilmalarm 32+4 öğlen karnima şiddetli ağrılar girmye başladı anladım dogum ağrısı oldgnu snra bi ara geçti yemk yerken 4 5 gbi aksma doğru bidha yakaladı karnima bisey saplnmis ağrı oldu ah dedim snra bi baktm karnim tas gbi oldu belimin sol tarafı agrimaya basladi kasiklarm agrimya başladı siddetli şekilde esimi aradım sancim var diye 2saat uzakta çalışıyo eşim 1saatte eve geldi hazrlndik ama karnim taş gbi cocuk 2 3 sefer harekt etti yuruyemiyorum karnimi alttan tutup yürüdüm nst 80 üstü sancim çıktı benim 3cu sezeryan olacağı icn doktor gece 10da beni doguma alabilcegni söyledi haplar igneler serumlar verildi ağrı kesilen diye bide bende panik atak var panik atagm tuttu bide hemsireler kovitli 4gebe geliyo dedi ben o konuşmaları duynca iyice panik oldum imza atıp çıkmak istedm doktrum cok sancin var eve gidemezsin dikislern patlayabilir hastnede kalman gerek normal dogumda yapamzsn bunları biliyn demi dedi ben imza atıp eve geldim korkudan dua aldım sancim sabha kadr sürdü sürekli tuvalete gittm ve cok susadım ben sbha kadr su ictm tuvalete gittm karnim hep sertti hiç yumusamadi 32+5 10 doguma alindm 11de gozumu actim 1saat sürdü sezerynim 2saatte yoğun bakımda kaldim